account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Miyagi and Jones Arnhem

Miyagi and Jones Arnhem

Miyagi & Jones; Wat kun je verwachten?

Een ware smaaksensatie waar de Aziatische en westerse keuken bij elkaar komen. Grof gesneden Angus beef met Thaise curry ernaast.
We tillen de eetbeleving naar een hoog niveau, terwijl de sfeer laagdrempelig blijft. Met voor ieder wat wils: van sushi tot biefstuk. Het eten is Aziatisch en het drinken westers. Denk aan cocktails en dergelijke.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Onze main ober was heel erg begaan met het feit dat ik een allergie had. Hij belde me op de dag zelf eerst op om na te vragen hoe het precies zat met de allergie en of kruisbesmetting een punt was. Tijdens het diner zelf kreeg ik een aparte allergenen kaart en benoemde hij dat hij alle gerechten persoonlijk controleerde op de allergenen die ik aangegeven had. Ik heb nog nooit zo'n voorzichtige behandeling gehad in een restaurant. Ik heb dit wel als zeer fijn ervaren. We hebben op deze manier onbezorgd kunnen vieren dat we eindelijk geslaagd zijn voor de opleiding.

wo 11 maart 2020

J.

Ik heb de wicked wednesday deal genomen en dit was super. Mooi opgediend voor een goede prijs!

wo 11 maart 2020

Josta Slangewal

-

zo 08 maart 2020

L.

Zeer vriendelijke tafeldame. Eten was heerlijk, vers en de smaak was uitstekend. Gezellig restaurant.

vr 06 maart 2020