account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Molensteen

Molensteen

Het restaurant Molensteen is gelegen in de landelijke dorpskern van Gaasbeek. Op een boogscheut van het kasteel, de museumtuin en het kasteeldomein Groenenberg.Het gebouw dateert uit 1777 en is van oudsher eigendom van de familie Limbourg.
Op 1 januari 1981 beslisten Lucien en Simone Limbourg-Silkens, samen met hun dochters Ann en Christel om de vroegere brouwerij, boerderij en afspanning in te richten tot een gezellig familierestaurant.
In 2005 werd het restaurant volledig uitgebreid. Het recentere woonhuis, daterend uit 1859 werd bij het bestaande restaurant ingelijfd.
Christel zorgt voor een persoonlijk onthaal en Ann bereidt de maaltijden met de grootste zorg. Kortom, bij hen voelt u zich al snel ‘een vriend des huizes’.
Mogen zij ook u heel snel tot hun trouwe cliënteel rekenen ?
Tot binnenkort !
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Carmen Albaladejo

La qualité était magnifique, aussi le service et les mesures de hygiène.

zo 02 augustus 2020

S.

Zoals steeds alles prima !

ma 29 juni 2020

Hugo Pické

Wij aten gisteren paling. De manier dat restaurant Molensteen zijn paling klaarmaakt (zowel in het groen als gebakken) behoren werkelijk bij de beste van het land. Dit elke keer opnieuw. Een echte aanrader

vr 26 juni 2020

T. uit Roosdaal

Niets op aan te merken! Hier komen we nog dikwijls terug!

za 20 juni 2020