account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Molensteen

Molensteen

Het restaurant Molensteen is gelegen in de landelijke dorpskern van Gaasbeek. Op een boogscheut van het kasteel, de museumtuin en het kasteeldomein Groenenberg.Het gebouw dateert uit 1777 en is van oudsher eigendom van de familie Limbourg.
Op 1 januari 1981 beslisten Lucien en Simone Limbourg-Silkens, samen met hun dochters Ann en Christel om de vroegere brouwerij, boerderij en afspanning in te richten tot een gezellig familierestaurant.
In 2005 werd het restaurant volledig uitgebreid. Het recentere woonhuis, daterend uit 1859 werd bij het bestaande restaurant ingelijfd.
Christel zorgt voor een persoonlijk onthaal en Ann bereidt de maaltijden met de grootste zorg. Kortom, bij hen voelt u zich al snel ‘een vriend des huizes’.
Mogen zij ook u heel snel tot hun trouwe cliënteel rekenen ?
Tot binnenkort !
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Super vers

zo 08 mei 2022

G.

Heel lekker gegeten. Prima service.

ma 21 maart 2022

G. uit Brussel

Zeer attentvolle ontvangst. Heerlijk en authentiek kader in het onvolprezen Pajottenland. De fazantensoep was royaal en smaakvol. Aansluitend een zeer lekkere parelhoen met seizoensgroenten en een aangepaste eerlijke huiswijn. We komen zeer graag terug.

vr 14 januari 2022

Geert Vandroogenbroeck

Eens te meer uitermate tevreden van de paardesteak en de eendeborst. Perfecte verhouding prijs kwaliteit.

ma 13 december 2021