account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Molensteen

Molensteen

Het restaurant Molensteen is gelegen in de landelijke dorpskern van Gaasbeek. Op een boogscheut van het kasteel, de museumtuin en het kasteeldomein Groenenberg.Het gebouw dateert uit 1777 en is van oudsher eigendom van de familie Limbourg.
Op 1 januari 1981 beslisten Lucien en Simone Limbourg-Silkens, samen met hun dochters Ann en Christel om de vroegere brouwerij, boerderij en afspanning in te richten tot een gezellig familierestaurant.
In 2005 werd het restaurant volledig uitgebreid. Het recentere woonhuis, daterend uit 1859 werd bij het bestaande restaurant ingelijfd.
Christel zorgt voor een persoonlijk onthaal en Ann bereidt de maaltijden met de grootste zorg. Kortom, bij hen voelt u zich al snel ‘een vriend des huizes’.
Mogen zij ook u heel snel tot hun trouwe cliënteel rekenen ?
Tot binnenkort !
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Het was heerlijk opnieuw te kunnen genieten van een smakelijk etentje in De Molensteen.De reservering verliep ook vlot.MTVdV

zo 13 juni 2021

Erwin Nijns

goed ontvangst en perfecte service en bijzonder leuk vonden we dat de gastvrouw dadelijk op vraag een foto nam van ons .

za 10 oktober 2020

E. uit Brussel

As always, wonderful service and food. !

zo 06 september 2020

Inge de Meijer

Voortreffelijk eten en supervriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar!

za 29 augustus 2020