account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Moose Ostend

Moose Ostend

Het vraagt moed en durf om zekerheden op te geven en de sprong te wagen, maar na aanmoediging van familie en vrienden en de nood aan een jobswitch na 20 jaar in het bankwezen…ben ik gesprongen. MOOSE-Ostend werd in okt 2017 geboren…een sfeervolle, HYGGE plaats in Oostende, in een hout versus industrieel kader met een Scandinavische toets. Op een boogscheut van de Oostendse Zeedijk, Wellingtonrenbaan, Thermae Palace en bibliotheek kan je terecht voor apero, fingerfood, pure, oprechte en eenvoudige gerechten en zoet. Geen uitgebreide kaart - de garantie op verser dan vers - en afwisselend nieuwe suggesties. Het pand straalt rust en balans uit, gezelligheid of HYGGE staan er centraal. Dé plek, buiten het drukke Oostendse winkelcentrum om even te onthaasten bij de open haard of gezellig te genieten van huisgemaakt “Feel good food”, een gezonde lunch, Nordic dining of FIKA afternoon treats.
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L. uit OUDENBURG

Top !

wo 01 december 2021

Charlotte Nyssen

Zalig genoten van een heerlijke lunch. De fijne, verzorgde gerechtjes, het gezellige kader en de vlotte en supervriendelijke bediening maken een bezoekje aan Moose meer dan waard. Topadresje!

wo 01 december 2021

Birgitte guiot

Zaterdagavond, 20 november 2021 had ik een afspraak bij Moose Ostend geboekt. Het verliep volledig naar wens, zelfs nog beter dan dat ik het me had voorgenomen. Een zeer smaakvol interieur, het straalde gewoonweg de rust uit die ik nodig had, na een drukke werkweek. Heel speciaal, versnaperingen die ik nog nooit had geproefd (zeer lekker), alles voelde aan alsof ik me in Noord-Europa bevond. Een heerlijke ervaring, de service, die was subliem!!!! Alles was naar wens, vriendelijk, sympathiek, men voelde zich er direct thuis. De eigenares en haar moeder kwamen nog even in het restaurant om iedereen eftjes te woord te staan. Een mooi gebaar. Een echte aanrader, jammer dat ik 'Moose' pas nu leer kennen. In één woord, TOP.

za 20 november 2021

M. uit Oostende

Zeer positieve ervaringen in dit restaurant: goede kwaliteit van de gerechten, goede en vriendelijke bediening, gezellige inrichting en niet minder belangrijk: uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Bijna 10 maar dat zou de hemel zijn😉

za 20 november 2021