accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

More Itz

Contact

Brasserie More-Itz heeft een uitgebreide keuken. Ons team staat elke dag voor u klaar om een verrukkelijke luxe lunch of diner te bereiden, van de hoogste kwaliteit uiteraard. Wij willen een thuisgevoel creëren voor al onze gasten. Hoe wij dat doen? Door de unieke combinatie van sfeer, gezelligheid en uitstekende service van onze gastheren- en vrouwen. Dus bent u opzoek naar een bijzonder restaurant in een mooie omgeving? Dan bent u bij More-Itz aan het juiste adres - hèt restaurant in de haven van Drimmelen. Met het merk More-Itz willen we een stap verder. Hoger. In de wolken. Dichter bij de hemel. Voorbij strandtent en après ski. Verwacht meer beleving, meer uitdaging. Meer dan u ooit heeft meegemaakt. Gooi alles wat u kent overboord. More-Itz gaat u iedere dag verbazen. Verwacht meer zomer, meer winter, meer feesten, en vooral ook meer producten. More-Itz is fashion, verzorgingsproducten en lifestyle. More-Itz. Itz More.
  • € 50 - 100
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

7.4

Gemiddelde score

  • 8/10Kwaliteit
  • 7.6/10Service
  • 6.6/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Kelly Wuister

Super mooie omgeving !!! de zweer top en het eten was verrukkelijk. Zeker een tent om vaker heen te gaan …

zo 14 mei 2023

M.

Het eten was weer fantastisch! Coquilles, bisque en pasta met Vongole op sterren niveau. Echt heel erg lekker! Gisteren was het heel erg druk. Een bruiloft en veel gasten door het mooie weer. Door personeel probleem in de keuken duurde het allemaal wat langer maar iedereen liep zich de benen uit het lijf! Voor ons blijft dit toch een van de hoogtepunten uit de regio. Absolute aanrader!

za 13 mei 2023

Roger Arcoite

Great location , atmosphere, practical menu , good food and superb service!

do 04 mei 2023