Resengo - Reserveer bij Moro in Groningen friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Moro

Moro

Wie Moro binnenwandelt valt al snel van de ene culinaire verrassing in de andere. Een eerste kennismaking zorgt onherroepelijk voor een blijvende liefde voor de Zuid-Mediterrane keuken. Gestoeld op een overweldigende rijkdom aan intense smaken en geuren. Die rijkdom zit hem vooral in de vele eeuwenoude invloeden van buitenaf. Uit Spanje, Noord-Afrika en het oostelijke Middellandse Zeegebied.
De Zuid-Mediterrane keuken is geraffineerd, gevarieerd, maar vooral ook geheimzinnig. De essentie laat zich dan ook niet eenvoudig samenvatten. Dus wil je eens iets anders? Welkom in Moro!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit

C.

Fijne bediening. Alles werd uitgelegd wat we kregen. Al met al zeker voor herhaling vatbaar.

Vr 09 maart 2018

Tamara van Woerkom

Heerlijk avondje gehad. Goed verzorgd, fijne bediening! En het eten was echt voortreffelijk. We hebben een proeverij gedaan van voor, hoofd- en nagerechten; ieder gerecht smaakte heerlijk. Smaakexplosies!

Do 08 maart 2018

Eva van der Lans

Ondanks dat ik glutenvrij moet eten, kan ik hier altijd heerlijk eten. Er is altijd erg veel mogelijk! Echt een aanrader dus!

Di 27 februari 2018

M.

gezellige ambiance, vriendelijk personeel

Vr 23 februari 2018