account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Moro

Moro

Wie Moro binnenwandelt valt al snel van de ene culinaire verrassing in de andere. Een eerste kennismaking zorgt onherroepelijk voor een blijvende liefde voor de Zuid-Mediterrane keuken. Gestoeld op een overweldigende rijkdom aan intense smaken en geuren. Die rijkdom zit hem vooral in de vele eeuwenoude invloeden van buitenaf. Uit Spanje, Noord-Afrika en het oostelijke Middellandse Zeegebied.
De Zuid-Mediterrane keuken is geraffineerd, gevarieerd, maar vooral ook geheimzinnig. De essentie laat zich dan ook niet eenvoudig samenvatten. Dus wil je eens iets anders? Welkom in Moro!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marc Drenth

Fijne sfeer, lekker gegeten. Een aanrader.

za 07 maart 2020

Anusha Coolen

Service bij Moro was top! Hele vriendelijke en behulpzame bedieningen, en fijne flexibele koks. Er werd meegedacht wat betreft allergieën, en we kregen een heerlijke maaltijd op tafel voorgezet! Raad iedereen aan om te gaan eten Moro.

za 22 februari 2020

D.

Gezellig, goede en vriendelijke bediening, lekker eten en drinken. Bediening legt goed en volledig uit wat je krijgt (High wine). Top!

vr 21 februari 2020

M.

Het eten was echt heel lekker en de bediening vriendelijk. Fijn ook dat er met ons mee werd gedacht omdat we niet zoveel tijd hadden.

wo 05 februari 2020