account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Moro

Moro

Wie Moro binnenwandelt valt al snel van de ene culinaire verrassing in de andere. Een eerste kennismaking zorgt onherroepelijk voor een blijvende liefde voor de Zuid-Mediterrane keuken. Gestoeld op een overweldigende rijkdom aan intense smaken en geuren. Die rijkdom zit hem vooral in de vele eeuwenoude invloeden van buitenaf. Uit Spanje, Noord-Afrika en het oostelijke Middellandse Zeegebied.
De Zuid-Mediterrane keuken is geraffineerd, gevarieerd, maar vooral ook geheimzinnig. De essentie laat zich dan ook niet eenvoudig samenvatten. Dus wil je eens iets anders? Welkom in Moro!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

We hadden de pech dat de plek waar we zaten vrij krap was en dat het daardoor erg moeilijk was om de gezamelijke activiteiten uit te voeren. Maar de bediening was prima en ook het eten ook

di 27 november 2018

B.

Vaker hier geweest, heel gezellig en onder genot van diverse lekkernijen heerlijk tafelen en kletsen, fijne plek om uit eten te gaan. Je voelt ook geen druk dat je moet vertrekken als het eten op is.

do 08 november 2018

H.

Heerlijk gegeten en op ons verzoek in flink tempo, omdat we naar een concert moesten. Alle medewerking van personeel en keuken gekregen hiervoor.

di 23 oktober 2018

Johanna Risamena

Niet nagetafeld! Jammer dat wij na het eten snel naar een concert moesten. Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar 👍🏽

zo 14 oktober 2018