account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Morris

Morris

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Heerlijk gegeten en uitstekende bediening. Het was een avondje uit zoals het moet zijn! Keep up the good food and work! 👍🏻

za 09 maart 2019

D.

Heerlijk gegeten en een top service! De beers & bites is echt een super concept door de weeks. Een hele fijne avond gehad.

ma 04 maart 2019

Rene ten Caat

Dit steakhouse in Haarlem mag je gewoon niet overslaan. Ambience is perfect en heeft de sfeer van een steakhouse, tafeltjes niet pal naast elkaar. Vlees is uitzonderlijk goed, niet een te grote menukaart maar gelukkig ook niet te klein. Bediening, kennis en service is van een uitzonderlijke hoge kwaliteit...absoluut een aanrader.

do 14 februari 2019

B.

We hebben een fantastische avond gehad! We kregen bij binnnenkomst een warm welkom en door de fijne sfeer en mooie inrichting kon onze avond al niet meer stuk. Het eten was verrukkelijk en door het goede personeel hebben we geen seconde het gevoel gehad dat we iets te kort kwamen. Echt een aanrader!

do 07 februari 2019