account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Morris

Morris

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ellen Timp

Wij hebben ontzettend lekker gegeten. Het vlees was heel goed van kwaliteit. Evenals de ratatouille en frites. De bediening was erg vriendelijk, niet overdreven maar op een natuurlijke manier.

wo 19 juni 2019

Erwin Van Lent

Heerlijk eten en gezellige sfeer!

vr 24 mei 2019

D.

Heerlijk gegeten, gezond en toch bourgondisch! Heerlijke Duitse rode wijn gedronken, was perfect in combinatie met de steak.

ma 20 mei 2019

Ruud Van der Aar

Wij hebben als groep van 8 personen gebruik gemaakt van de mogelijkheid voor shared diner. Voor-, hoofd- en nagerechten werden mooi uitgeserveerd. Bij binnenkomst aangeven wat onze voorkeuren waren voor vlees, vis en vegetarisch en laat de rest maar over aan Morris. Echt heerlijk gegeten en ook ruim genoeg. De bediening is vlot en zeer vriendelijk. Wat ook opvalt is de manier.van bediening. De bediening houdt zich hier echt bezig met de gasten i.p.v. dat je als gast de aandacht moet vragen om bediend te worden. Wat ook bijzonder prettig was is dat de tafels niet te dicht bij elkaar staan waardoor het voelt dat je echt met elkaar bent. Echt een top avond gehad en hier gaan we zeker vaker naar toe. Voor diegene die een indicatie wil over de prijs. Wij betaalden inclusief fooi € 62,50 per persoon. Daarbij hebben we ruim gedronken en de betere wijnen van de kaart gekozen. We waren 3,5 uur lang te gast bij Morris.

zo 05 mei 2019