account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Mossel & Gin Foodbar

Mossel & Gin Foodbar

We specialiseren ons in het bereiden van mosselgerechten. Nederland is de thuisbasis van de mossel en verdient naar ons idee meer aandacht in de grote steden. Naast het serveren van mosselen zullen wij ons ook focussen op het schenken van gin tonic. Deze vernieuwende, maar gouden combinatie gaan wij tot een begrip maken. De naam is dan ook Mossel & Gin.


Een belangrijke reden voor ons om Mossel & Gin te starten is dat wij graag zien dat mensen gevarieerder gaan eten. Er is nog geen fastfood concept dat puur, duurzaam, voedzaam en Hollands (lokaal) is. Het is een goed moment om mensen kennis te laten maken met de mossel en haar veelzijdigheid.


Wij geloven dat een concept naast de ‘smaak’ factor ook de ‘content’ factor moet bezitten. Je moet je aangetrokken en op je plek voelen. Smaak en ambiance zijn key. Het imago rondom de mossel is voor de meeste mensen een zwart pannetje zonder al te veel variatie. Dat is wat wij gaan veranderen. Onze mosselgerechten zijn stoer en de diversiteit aan smaken zullen je verrassen. Zeker in combinatie met een frisse gin tonic waar het New York gevoel vanaf spat.
Stel een vraag
koop cadeaubon