account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Mout

Mout

Culinair genieten in een brouwerij
Sinds april van dit jaar vind je in het hartje van Damme een bijzondere zaak. In bistobar Mout kan je niet alleen terecht voor een heerlijke maaltijd, maar zit je ook letterlijk aan de bron van heel wat lekkere biertjes. Mout is een uniek concept: half restaurant, half brouwerij.

"In de microbrouwerij van De Damse Brouwers wordt er volop geëxperimenteerd, getest en geproefd", klinkt het bij chef-kok Quinten. "Je kan onze brouwers vanop de eerste rij volgen en het nieuwste gerstenat rechtstreeks vanuit de brouwtank ontdekken." De Damse Brouwers ken je onder meer van Damme Blond en Damme d’Or. Sinds kort vind je er ook de Damme Noir op de kaart, een uniek biertje met cacaobonen mee ontworpen door chocolatier Dominique Persoone.

"We brengen hier fijne gerechten en topproducten samen in een ontspannen, no nonsense setting. Voor een lunch, uitgebreide apero of diner: alles is mogelijk."

Wat? Een microbrouwerij gecombineerd met een restaurant.

Prijs? Voor een lunch betaal je 25 euro. Bar- en bistrofood kan je bestellen vanaf 8 euro tot ongeveer 18 euro.

Open? Bistrobar Mout Damme is open van 12 tot 14 uur en van 18 tot 22 uur, behalve op dinsdag en woensdag.
  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • Terras
  • Regionaal
  • Gault&Millau
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Filip De Moor

We hadden de lunch gekozen en het heeft ons echt gesmaakt. Het is er gezellig vertoeven en de bediening was zeer goed. Een aanrader.

zo 23 februari 2020

L. uit Brugge

Mooie setting, perfecte porties en heel lekker. Ik apprecieer heel erg jullie keuze om met een beperkte kaart te werken (altijd vers en minder voedselverlies). Alleen maar positief!

zo 23 februari 2020

Kris Desmidt

Een leuke hippe plaats met leuke hippe maar vooral lekkere gerechtjes . Zeer vlotte en aangename bediening. Een aanrader ... wij komen zeker terug

do 20 februari 2020

G. uit Brugge

Superlekker gegeten, kleine en fijne gerechtjes maar wij hadden meer dan genoeg, wij gaan zeker terug!

vr 07 februari 2020