account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Muller & Co.

Muller & Co.

Muller & Co in Berkel en Rodenrijs is een heerlijk brasserie en wijnbar midden in het centrum. Zo’n plek waar je het liefst alles van de menukaart zou bestellen, omdat het er allemaal even lekker uit ziet. Muller & Co is dan ook bij uitstek geschikt voor een gezellige lunch, tussen het winkelen door, of een diner met vrienden of familie.

Op de menukaart vind je klassieke gerechten zoals je ze zou verwachten bij een brasserie. Daarnaast staan er een aantal bijzondere combinaties op de kaart die je zeker een keer moet proberen. Daarbij worden de lekkerste wijnen geschonken, want bij Muller & Co is wijn een passie. Bij elk gerecht een passende wijn, of liever gewoon een heerlijke fles van de uitgebreide wijnkaart? Het kan allemaal en het zal zeker bevallen!

Naast lunchen en dineren kun je bij Muller & Co ook High-tea'en, High-winen of je verjaardagsfeest vieren. Een ideale plek in het centrum van Berkel en Rodenrijs!

De High tea en High wine arrangementen zijn niet online te reserveren, gelieve hiervoor telefonisch contact op te nemen, of een email te sturen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Rotterdam

Een gezellige, gemoedelijke sfeer. Prijs en kwaliteit zijn in verhouding. Een aanrader voor zowel een feestje, een diner of gewoon een kleine hap. Iedereen die hier werkt is enthousiast en straalt dit ook uit.

za 14 maart 2020

Conny Haket

Gezellig restaurant. Lekker ontspannend! Aanrader!

wo 11 maart 2020

N.

Zowel het eten als de service zijn (zoals altijd) uitstekend !!

zo 16 februari 2020

D.

Compliment voor de bediening, die naast de kwaliteit van de geleverde producten, hebben gezorgd voor een sublieme sfeer.

zo 26 januari 2020