account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Muller & Co.

Muller & Co.

Muller & Co in Berkel en Rodenrijs is een heerlijk brasserie en wijnbar midden in het centrum. Zo’n plek waar je het liefst alles van de menukaart zou bestellen, omdat het er allemaal even lekker uit ziet. Muller & Co is dan ook bij uitstek geschikt voor een gezellige lunch, tussen het winkelen door, of een diner met vrienden of familie.

Op de menukaart vind je klassieke gerechten zoals je ze zou verwachten bij een brasserie. Daarnaast staan er een aantal bijzondere combinaties op de kaart die je zeker een keer moet proberen. Daarbij worden de lekkerste wijnen geschonken, want bij Muller & Co is wijn een passie. Bij elk gerecht een passende wijn, of liever gewoon een heerlijke fles van de uitgebreide wijnkaart? Het kan allemaal en het zal zeker bevallen!

Naast lunchen en dineren kun je bij Muller & Co ook High-tea'en, High-winen of je verjaardagsfeest vieren. Een ideale plek in het centrum van Berkel en Rodenrijs!

De High tea en High wine arrangementen zijn niet online te reserveren, gelieve hiervoor telefonisch contact op te nemen, of een email te sturen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 7.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D.

Wat een klasse dat jullie met een enorm vol restaurant nog zulke goede kwaliteit kunnen leveren. Over de service was ook niks aan te merken, een klein foutje kan gebeuren, maar andere zaken kunnen nog wat leren van jullie openheid en eerlijkheid in de service. We komen zeker nog een keer terug!

vr 23 november 2018

G.

Super goed geregeld allemaal, ook complimenten van de uitgenodigde die er waren. Personeel netjes en vriendelijk

za 17 november 2018

John Renirie

Lekkere lunch, goede en vlotte bedieningen.

ma 05 november 2018

S.

Heerlijk eten, leuk en vriendelijk personeel. We hebben een top avond gehad!!

vr 26 oktober 2018