account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Muller & Co.

Muller & Co.

Muller & Co in Berkel en Rodenrijs is een heerlijk brasserie en wijnbar midden in het centrum. Zo’n plek waar je het liefst alles van de menukaart zou bestellen, omdat het er allemaal even lekker uit ziet. Muller & Co is dan ook bij uitstek geschikt voor een gezellige lunch, tussen het winkelen door, of een diner met vrienden of familie.

Op de menukaart vind je klassieke gerechten zoals je ze zou verwachten bij een brasserie. Daarnaast staan er een aantal bijzondere combinaties op de kaart die je zeker een keer moet proberen. Daarbij worden de lekkerste wijnen geschonken, want bij Muller & Co is wijn een passie. Bij elk gerecht een passende wijn, of liever gewoon een heerlijke fles van de uitgebreide wijnkaart? Het kan allemaal en het zal zeker bevallen!

Naast lunchen en dineren kun je bij Muller & Co ook High-tea'en, High-winen of je verjaardagsfeest vieren. Een ideale plek in het centrum van Berkel en Rodenrijs!

De High tea en High wine arrangementen zijn niet online te reserveren, gelieve hiervoor telefonisch contact op te nemen, of een email te sturen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Vanessa Van Zee

Ons trouwfeest was geweldig! Iedereen bij Muller & Co bedankt voor de goede zorgen! Liefs, Wijnand en Vanessa

vr 11 oktober 2019

John Boegheim

in een woord geweldig.

za 21 september 2019

Kees Laban

Na half tien veel lawaai

vr 30 augustus 2019

Robin Fitter

Heerlijke gegeten in jullie sfeervolle gezellige zaak. Het eten was uitstekend en ruim voldoende. De service was top! Ik kom hier zeker terug! Ga zo door! Vooral complimenten voor de kok(s) en de bediening. Jammer dat die jongen weg gaat want hij weet precies hoe het werkt om de gasten een zo goed mogelijke avond te bezorgen.

za 17 augustus 2019