account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Muller & Co.

Muller & Co.

Muller & Co in Berkel en Rodenrijs is een heerlijk brasserie en wijnbar midden in het centrum. Zo’n plek waar je het liefst alles van de menukaart zou bestellen, omdat het er allemaal even lekker uit ziet. Muller & Co is dan ook bij uitstek geschikt voor een gezellige lunch, tussen het winkelen door, of een diner met vrienden of familie.

Op de menukaart vind je klassieke gerechten zoals je ze zou verwachten bij een brasserie. Daarnaast staan er een aantal bijzondere combinaties op de kaart die je zeker een keer moet proberen. Daarbij worden de lekkerste wijnen geschonken, want bij Muller & Co is wijn een passie. Bij elk gerecht een passende wijn, of liever gewoon een heerlijke fles van de uitgebreide wijnkaart? Het kan allemaal en het zal zeker bevallen!

Naast lunchen en dineren kun je bij Muller & Co ook High-tea'en, High-winen of je verjaardagsfeest vieren. Een ideale plek in het centrum van Berkel en Rodenrijs!

De High tea en High wine arrangementen zijn niet online te reserveren, gelieve hiervoor telefonisch contact op te nemen, of een email te sturen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 7.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Roxane van Kuik

Makkelijke maandag menu was heerlijk en fijn dat de burger geswitcht kon worden voor de bietenburger! Gratis parkeren dus ideale ontmoetingsplaats om met vriendinnen vanuit het hele land samen te komen ;)

ma 25 november 2019

Richard van der Wal

Enorm gezellige avond gehad en ook uitstekend gegeten. Geen tijdsdruk, gewoon alles super. Bedankt

za 23 november 2019

R.

Gezellige sfeer, goede en snelle bediening voor een groep met 25 man.

za 09 november 2019

M.

We hebben een heerlijke avond gehad met de meiden van de familie. Eerst lekker geborreld en toen met elkaar gegeten. Het was een drukke avond maar de sfeer was erg goed. Personeel was vriendelijk en ontspannen en bleef dat beetje extra geven wat je nog maar weinig ziet in de horeca. Echt een top avond!

za 09 november 2019