account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Nathan

Nathan

Beste vrienden en foodlovers,

We verwelkomen jou graag in Restaurant Nathan voor een culinaire lunch of diner met (h)eerlijke seizoensgebonden producten en een vlotte bediening, waarbij jij als gast centraal staat.

Met aandacht voor het product, een moderne Frans-Belgische keuken en aangepaste wijnen, zullen we je culinair laten genieten aan een budgetvriendelijke prijs.

Wie zijn wij?

Ik heb mijn passie voor het koken en smaak gekregen doorheen jaren ervaring bij tal van sterrenzaken. Zo heeft de ervaring die ik in o.a. Dôme, De Pastorale, L'épicerie du Cirque en Hof van Cleve heb opgedaan, een indruk bij me nagelaten.

Mijn partner, Eva Van de Peer, is me gevolgd na haar job in de privésector. Met haar enthousiasme en optimisme, is ze voor mij alvast de ideale gastvrouw.

Tot binnenkort!

Met smakelijke groeten,
Nathan Van Echelpoel
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • € 50 - 100
  • € 0 - 25
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Michiel Himpe

Ik was een aantal jaren geleden eens bij jullie komen eten (4 jaar geleden denk ik?). Toen zag je het onwaarschijnlijke potentieel al van jullie project. Nu, 4(?) jaar later, zie ik enkel verfijning en verbetering. Het concept is nog identiek aan wat het was. Naar mijn gevoel best omschreven als: "Fine dining met de puntjes op de 'i', maar altijd heel spontaan, vrolijk en toegankelijk gebracht. Bediening en keuken op 1 lijn, de reflectie van passie op het bord." Naar mijn gevoel een ondergewaardeerde en te weinig gekende zaak. Een echte "hidden gem" in onze mooie stad. Prijstechnisch heel erg fair, voor jong en oud aantrekkelijk! Naar mijn mening makkelijk TOP-3 in Antwerpen over de ganse lijn bekeken.

wo 11 december 2019

Christine De Belder

Een dikke proficiat aan de kok ! Het was uitstekend. Het onthaal en de bediening waren ook perfect. We komen zeker terug. Christine

wo 11 december 2019

C. uit Borgerhout

steeds beter en beter!

di 10 december 2019

M.

Een echte aanrader voor een gezellige avond met heel lekker eten !

za 07 december 2019