account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

New Skin

New Skin

New Skin Clinics is een schoonheidssalon en beauty salon in één. Wij geven van een gezichtsbehandeling tot medische schoonheidsbehandelingen. U kunt terecht voor zowel behandelingen als advies.

Wij bieden huidverzorging en wellness, pedicure en manicure onder één dak, ook voor heren. Komt u voor een individuele schoonheidsbehandeling of voor een behandeling samen met een vriend of vriendin in onze duo-salon?

Onze schoonheidsspecialiste staat voor u klaar!? New Skin is gespecialiseerd in medische schoonheidsbehandelingen gericht op huidproblemen en huidverbetering. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor advies en behandelingen tegen rimpelvorming, acne, ontsierend littekenweefsel en pigmentatiestoornissen. Wij werken hierbij nauw samen met een arts. Naast het geven van medisch consult, verzorgt hij behandelingen met injectables en fillers.

Ons team bestaat uit gediplomeerde en gespecialiseerde medewerkers, voor wie persoonlijke aandacht, vakkundigheid en professioneel advies hoog in het vaandel staan. U bent van harte welkom bij New Skin.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Rianne Vogelaar

Vorig jaar heb ik me aangemeld als model voor microbladen. Bij binnen 1 jaar bijwerken zou het 75 euro kosten. Gisteren heb ik dit laten doen. Er stond 30 minuten ingepland voor de afspraak, maar omdat er bijna niets meer zichtbaar was heeft de specialist er een uur werk aan gehad. Ik heb dan ook 99 euro betaald ipv 75, wat ik zelf niet onredelijk vind. Het zit er mooi op maar ik moet wel erg wennen aan het verschil. Als ik in de spiegel kijk vind ik dat ik een beetje boze oogopslag heb maar het is nu ook nog erg donker, ik hoop dat die iets zachter wordt als het wat vervaagd. Was ook wel pijnlijk. Verder een mooie salon en goede service.

di 19 februari 2019

J. uit Utrecht

Plezierige sfeer, uitstekende behandeling, professioneel advies.

vr 15 februari 2019

G. uit Houten

Ik ben weer erg blij met mijn opgefriste wenkbrauwen. Erg aardige en professionele medewerkster

wo 06 februari 2019

Nadia Hordijk

Leuke gezellige sfeer! Goede kwaliteit en zeer professioneel. Zeer tevreden!!

za 19 januari 2019