account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

New Skin

New Skin

New Skin Clinics is een schoonheidssalon en beauty salon in één. Wij geven van een gezichtsbehandeling tot medische schoonheidsbehandelingen. U kunt terecht voor zowel behandelingen als advies.

Wij bieden huidverzorging en wellness, pedicure en manicure onder één dak, ook voor heren. Komt u voor een individuele schoonheidsbehandeling of voor een behandeling samen met een vriend of vriendin in onze duo-salon?

Onze schoonheidsspecialiste staat voor u klaar!? New Skin is gespecialiseerd in medische schoonheidsbehandelingen gericht op huidproblemen en huidverbetering. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor advies en behandelingen tegen rimpelvorming, acne, ontsierend littekenweefsel en pigmentatiestoornissen. Wij werken hierbij nauw samen met een arts. Naast het geven van medisch consult, verzorgt hij behandelingen met injectables en fillers.

Ons team bestaat uit gediplomeerde en gespecialiseerde medewerkers, voor wie persoonlijke aandacht, vakkundigheid en professioneel advies hoog in het vaandel staan. U bent van harte welkom bij New Skin.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D. uit Culemborg

Ik heb mijn wenkbrauwen laten tatoeëren door Melissa. Ze doet dat zo mooi, ze levert echt een kunstwerkje af!

vr 16 november 2018

P. uit Utrecht

Heel vriendelijk

vr 16 november 2018

Samantha Steijger

Mooie schone salon! Prima service en goede gespecialiseerde dames! Helemaal tevreden met het resultaat van de hairstroke techniek van me wenkbrauwen.top meiden! Grt. S.steijger

di 13 november 2018

V. uit Gorinchem

Vriendelijk personeel. Goed op de hoogte van alle producten. Echt een uitje om hier naartoe te gaan!!

wo 07 november 2018