no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

New Skin

New Skin

New Skin Clinics is een schoonheidssalon en beauty salon in één. Wij geven van een gezichtsbehandeling tot medische schoonheidsbehandelingen. U kunt terecht voor zowel behandelingen als advies.

Wij bieden huidverzorging en wellness, pedicure en manicure onder één dak, ook voor heren. Komt u voor een individuele schoonheidsbehandeling of voor een behandeling samen met een vriend of vriendin in onze duo-salon?

Onze schoonheidsspecialiste staat voor u klaar!? New Skin is gespecialiseerd in medische schoonheidsbehandelingen gericht op huidproblemen en huidverbetering. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor advies en behandelingen tegen rimpelvorming, acne, ontsierend littekenweefsel en pigmentatiestoornissen. Wij werken hierbij nauw samen met een arts. Naast het geven van medisch consult, verzorgt hij behandelingen met injectables en fillers.

Ons team bestaat uit gediplomeerde en gespecialiseerde medewerkers, voor wie persoonlijke aandacht, vakkundigheid en professioneel advies hoog in het vaandel staan. U bent van harte welkom bij New Skin.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit

A.

Duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren.

vr 11 mei 2018

N. uit Maarssen

Het bijwerken van mijn wenkbrauwen met pmu door Melissa was top gedaan.

wo 25 april 2018

Wilna Boer

Gisteren voor de vierde keer een opfrisbeurt gehad voor mijn wenkbrauwen. Super tevreden met het resultaat. Melissa is een vrolijke jonge vrouw en is erg aardig. Groeten Wilna Boer uit Gorinchem.

vr 06 april 2018

E. uit Utrecht

Ik ben erg blij met mijn wenkbrauwen! Melissa is geweldig!

vr 06 april 2018