account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

New Skin

New Skin

New Skin Clinics is een schoonheidssalon en beauty salon in één. Wij geven van een gezichtsbehandeling tot medische schoonheidsbehandelingen. U kunt terecht voor zowel behandelingen als advies.

Wij bieden huidverzorging en wellness, pedicure en manicure onder één dak, ook voor heren. Komt u voor een individuele schoonheidsbehandeling of voor een behandeling samen met een vriend of vriendin in onze duo-salon?

Onze schoonheidsspecialiste staat voor u klaar!? New Skin is gespecialiseerd in medische schoonheidsbehandelingen gericht op huidproblemen en huidverbetering. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor advies en behandelingen tegen rimpelvorming, acne, ontsierend littekenweefsel en pigmentatiestoornissen. Wij werken hierbij nauw samen met een arts. Naast het geven van medisch consult, verzorgt hij behandelingen met injectables en fillers.

Ons team bestaat uit gediplomeerde en gespecialiseerde medewerkers, voor wie persoonlijke aandacht, vakkundigheid en professioneel advies hoog in het vaandel staan. U bent van harte welkom bij New Skin.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Zederik

Altijd fijn om bij jullie te komen! Goede ontvangst, duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren & mijn wenkbrauwen zijn weer prachtig 👌🏼

vr 03 januari 2020

Erika van Coesant

Kom er graag l!! Altijd tevreden!! ☺☺☺

di 24 december 2019

Trees Tielak

Ze is een topper. Ik heb echt een luxe service gehad. Zo lief en behulpzaam. Zij kent echt haar vak. En een hele mooie zaak. Compliment.

di 26 november 2019

Deborah Ahlers

Heel erg tevreden met mijn wenkbrauwen ! Goede service en fijn personeel !

za 16 november 2019