account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

New Skin

New Skin

New Skin Clinics is een schoonheidssalon en beauty salon in één. Wij geven van een gezichtsbehandeling tot medische schoonheidsbehandelingen. U kunt terecht voor zowel behandelingen als advies.

Wij bieden huidverzorging en wellness, pedicure en manicure onder één dak, ook voor heren. Komt u voor een individuele schoonheidsbehandeling of voor een behandeling samen met een vriend of vriendin in onze duo-salon?

Onze schoonheidsspecialiste staat voor u klaar!? New Skin is gespecialiseerd in medische schoonheidsbehandelingen gericht op huidproblemen en huidverbetering. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor advies en behandelingen tegen rimpelvorming, acne, ontsierend littekenweefsel en pigmentatiestoornissen. Wij werken hierbij nauw samen met een arts. Naast het geven van medisch consult, verzorgt hij behandelingen met injectables en fillers.

Ons team bestaat uit gediplomeerde en gespecialiseerde medewerkers, voor wie persoonlijke aandacht, vakkundigheid en professioneel advies hoog in het vaandel staan. U bent van harte welkom bij New Skin.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Het was mijn eerste keer dat ik PMU heb laten aanbrengen. Door het advies om de EMLA creme vooraf te gebruiken voelde het aan als kriebelen. Ik kreeg een duidelijke uitleg en de vorm en dikte hebben we samen besproken. Echt heel fijn!

di 25 augustus 2020

D. uit Soest

Ik heb model gezeten. Ben heel blij met mijn wenkbrauwen , nu net weer voor een nabehandeling geweest, super blij met het eind resultaat!

do 30 juli 2020

R. uit Zegveld

Voor de eerste nabehandeling geweest en weer super tevreden. Ze weten precies wat je nodig hebt en bij je past. Perfect!

di 28 juli 2020

Wil Arts

Goed geholpen, keurig op tijd, heel vriendelijk en geduldig en beleefd..

do 23 juli 2020