account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

New Skin

New Skin

New Skin Clinics is een schoonheidssalon en beauty salon in één. Wij geven van een gezichtsbehandeling tot medische schoonheidsbehandelingen. U kunt terecht voor zowel behandelingen als advies.

Wij bieden huidverzorging en wellness, pedicure en manicure onder één dak, ook voor heren. Komt u voor een individuele schoonheidsbehandeling of voor een behandeling samen met een vriend of vriendin in onze duo-salon?

Onze schoonheidsspecialiste staat voor u klaar!? New Skin is gespecialiseerd in medische schoonheidsbehandelingen gericht op huidproblemen en huidverbetering. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor advies en behandelingen tegen rimpelvorming, acne, ontsierend littekenweefsel en pigmentatiestoornissen. Wij werken hierbij nauw samen met een arts. Naast het geven van medisch consult, verzorgt hij behandelingen met injectables en fillers.

Ons team bestaat uit gediplomeerde en gespecialiseerde medewerkers, voor wie persoonlijke aandacht, vakkundigheid en professioneel advies hoog in het vaandel staan. U bent van harte welkom bij New Skin.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marcella Mieremet

Na een jaar een opfrisbeurt en ik kan op dit moment niet blijer zijn met mijn wenkbrauwen! Ik wilde ze iets dikker en nu zijn ze zoals ik ze wil hebben. Ook weer super gelachen met Melissa. Ze luisteren altijd heel goed naar je en naar wat jij wilt.

za 06 april 2019

Patricia Korssen

Goed en duidelijk geholpen met mooi resultaat.

ma 25 maart 2019

G.

Voor het eerst hier geweest om mijn wenkbrauwen te laten verven en een manicure te laten doen. Kelly heeft dit heel goed gedaan. Mijn nagels zijn gevijld zoals ik ze graag wil hebben. Hier kom ik graag terug.

di 12 maart 2019

Jolanda van Maas

Vandaag voor t eerst kennisgemaakt met permanente make up werd geholpen door milena en zij ging heel Profesioneel en nauwkeurig te werk wat mij een heel prettig gevoel gaf nu even laten genezen en ben bijzonder benieuwd naar t resultaat en vindt t ook prettig dat er meteen een afspraak staat v over 4 wk zodat er meteen gekeken kan worden of alles ok is en er correcties nodig zijn al met al het was de reis v een uur waard

za 02 maart 2019