account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

NieuWithof

NieuWithof

Deze zomer zal Kasteel Withof in Brasschaat gedurende 4 maanden het decor vormen van een uniek pop-up concept, met als naam NIEUWITHOF. Deze tot de verbeelding sprekende locatie zal zo, na meerdere jaren van leegstand, opnieuw tot leven komen.

Als organisator van het brasSCHAATST winterdorp, krijgt PROACTIO telkens weer de vraag naar een zomerse tegenhanger. Vandaar de idee om dit origineel en vernieuwend zomerconcept in Brasschaat te organiseren, laagdrempelig maar stijlvol. Bovendien is er ook de grote vraag naar meer horeca- en ontspanningsmogelijkheden in de noordrand van Antwerpen, mede als gevolg van de talrijke grote wegenwerken in en om Antwerpen. Met Festijn Events heeft PROACTIO de geknipte Brasschaatse partner gevonden om het culinaire luik van deze pop-up te verzorgen.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sabine Nauwelaers

Zeer leuke, sfeervolle, gezellige omgeving. Voor een aangenaam avondje uit met vrienden en familie is dit een prachtlocatie. Het foodsharing concept is een topper, zeer lekkere gerechtjes en drank!

vr 24 augustus 2018

S. uit Brasschaat

Heerlijk eten, gezellig vertoeven en goede bediening. Kortom het was genieten!

wo 15 augustus 2018

Ann Cortoos

Leuk concept, lekker gegeten, super gezellig kader! Zeker voor herhaling vatbaar

za 07 juli 2018

G. uit Brasschaat

Onvergetelijk 💍

vr 29 juni 2018