account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

50-Fifty Gent

50-Fifty Gent

Bij 50 fifty staan sharing, de seizoenen en het lokale karakter centraal.

Ervaringen zijn er om te delen
Zowel tijdens de lunch, als bij het diner is er een sharing aspect terug te vinden. Bij de lunch gaat dit over enkele voorgerechten die je deelt met je tafelgenoten alvorens je van het hoofdgerecht kunt genieten. Het diner bestaat van start tot finish uit gerechten om te delen. Op deze manier brengen wij ons verhaal naar jullie, noem het gerust voeding voor een goed gesprek.

Geen witloof in de zomer
We volgen de seizoenen en passen dus ook onze gerechten aan naargelang het seizoen. Dit houdt ons scherp en zorgt ervoor dat er wekelijks nieuwe gerechten in de menu verwerkt worden.

Lokaal is cruciaal
We werken zowel met lokale producten als met lokale leveranciers. Een mooie seizoensgebonden bierkaart, een stukje Brasvar varken, asperges,… We mogen terecht fier zijn op onze producten en dit zetten we dan ook in de kijker.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit

Didier Vandevoorde

Wat een verademing! Dit is een klasse-etablissement waar ze met enorm vernieuwende en verrassende combinaties uit de hoek komen. Klassieke ingrediënten, net dat tikkeltje anders gepresenteerd. Top! Wij komen zeker terug. Didier & Valérie

vr 03 augustus 2018

H. uit Vlierzele

Smakelijke lunch voor een eerlijke prijs, attente bediening

do 02 augustus 2018

Peter Van hyfte

Genoten van begin tot einde! Vlotte service en vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar.

vr 27 juli 2018

B.

Verrassende combinaties, kraakverse ingrediënten, charmante bediening,... top-ervaring! Je voelt hoe deze zaak met liefde wordt gerund.

vr 20 juli 2018