account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Nobel

Nobel

Nobel is een eigentijds café/restaurant in dé horecastraat van Bussum. Je kunt hier in een ongedwongen sfeer genieten van kwalitatief hoogwaardig eten en drinken. Van biologische koffie met huisgemaakt gebak tot een goede lunch of diner. En anders kom je gezellig bij ons borrelen.
Je bent bij ons welkom van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 00.00 (Vr en Za 01.00). Kortom, onze deur staat 5 dagen per week de hele dag voor je open!
John Vingerhoets & Mildo Kersten
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Als nieuwbakken inwoonster van Bussum voor het eerst bij Nobel gegeten en het zal niet bij deze ene keer blijven. Vanaf de ontvangst tot aan het vertrek is het alleen maar positief geweest. Niet alleen ik, maar ook mijn 3 tafelgenoten hebben erg smakelijk gegeten en de rekening achteraf maakte dat we met een goed gevoel en na een gezellige avond de zaak weer hebben verlaten. Team van Nobel, bedankt voor jullie gastvrijheid en graag tot ziens!

vr 07 juni 2019

A.

Gezellig & lekker, aanrader!!

vr 10 mei 2019

Willem van der Mark

Super gastvrij ontvangst en bediening en heerlijk gegeten. Top, echte aanrader.

di 16 april 2019

Philip Tulleken

Toptent! Was heerlijk en gezellig!

vr 12 april 2019