account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

O'Learys

O'Learys

O’Learys is een verrassend totaalbelevingsconcept voor familie, (sport)vrienden en businessmensen. Ervaar in dit 3800m² groot indoor complex aan het Gentse Dok Noord de hartelijke, sportieve en ontspannen sfeer. Een exclusieve realisatie voor België en een primeur voor de stad Gent. Je hoeft trouwens geen sportfan te zijn om te houden van deze bruisende hang-out spot, die naast de blend van sportsbar en restaurant ook scoort met het prikkelende leisure- en businessaanbod.
Stel een vraag
Beoordelingen

6.8

Gemiddelde score

  • 7.2/10   Kwaliteit
  • 6.4/10   Service
  • 6.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Carine Gevaert

Ik heb ontzettend genoten vriendelijk personeel eten was lekker goede kwaliteit en bediening een echte aanrader !!!

za 02 juni 2018

M.

Super! €36 pp voor fingerfood, hoofdgerecht en dessert + 1 uur bowlen. Eten was heel lekker en je kreeg ook veel. Bediening ging vlot en personeel was allemaal supervriendelijk. Hier gaan wij vaker komen ;)

vr 11 mei 2018

Ronny Piens

Heel mooie zaak en vriendelijk personeel! Echt heel tof om er aanwezig te zijn!

wo 28 maart 2018

L.

Zeer gezellig om te zitten en te eten. De burgers waren fantastisch lekker en je hoeft absoluut geen schrik te hebben om met honger naar huis te gaan (de porties zijn in ware Amerikaanse stijl). Het uurtje bowling nadien met gratis popcorn was ideaal! Alleen jammer dat er door sommige gasten met de popcorn werd geprutst waardoor deze overal op de grond in het tapijt kleefde.

di 02 januari 2018