account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Oase bergen op zoom

Oase bergen op zoom

De krant doornemen bij een kop koffie, tijdens de lunch met vriendinnen je aankopen bespreken en de middag afsluiten met een mooi glas wijn en smakelijke bites. Meer een bierliefhebber? Dan wil je vast een bijzonder Amerikaans craft-biertje proeven. Zo heerlijk is het leven bij Oase.
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

T.

Wij hielden de 52e reünie van onze Leidse studentenjaarclub met leden uit het hele land bij ons in Bergen op Zoom en zochten en vonden bij Oase de prachtige entourage die daar bij past. Iedereen bleef zich verbazen over de perfecte kwaliteit van de gerechten en de wijnen, inclusief de vegetariërs. De service was vlekkeloos en alles werd onmiddellijk aangevuld of aangepast op verzoek. Gastheer en gastvrouw Donnie en Roos werden al ter plekke door iedereen met complimenten overladen!

za 11 september 2021

Ria Brakmeijer

een hele fijne avond gehad met heerlijke gerechten en prima bediening namen de tijd voor je zeker aan te bevelen

za 28 augustus 2021

P.

4-gangen verrassingsdiner was verrassend goed.

za 28 augustus 2021

Lisa Meijer

Reserveren voor de Chef’s table en je overgeven aan de kookkunsten van deze chef… wij raden het iedereen aan! Wij werden elke gang verrast en hebben erg genoten. Niet alleen van de heerlijke gerechten en voortreffelijk gekozen bijpassende wijnen. Ook de gastvrije ontvangst en vriendelijke bediening maken van Oase een restaurant dat je zeker moet bezoeken!

wo 25 augustus 2021