account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ogst

Ogst

Eindelijk is het zover! Restaurant Ogst in Hasselt opende zijn deuren na een slopende maar uiterst geslaagde verbouwing. Het initiatief van boezemvrienden Sébastien Wijgaerts en Diederik Herbots werd al maanden aangekondigd als het nieuwe te bezoeken adres en na ons bezoek kunnen we dat alleen maar bevestigen. Hasselt heeft een nieuwe Bistronomie topper, rustiek en toch verfijnd, lichte gerechten vol van intensiteit. De opening van Ogst kwam net te laat voor het drukken van de culinaire gidsen want een mooie vermelding zou meer evidentie dan verrassing zijn.

© Be-Gusto
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Perfecte mix van zakelijk-professionele input enerzijds (vlotte reservering van tafel, vriendelijk onthaal, duiding en achtergrond bij het concept 'Ogst', geduldige en gedetailleerde voorstelling van elke wijn en elke 'gang', synergie tussen de medewerkers van het restaurant, sobere maar aangename inrichting van de ruimte > voldoende afstand tussen de tafels!, ...) en bijzonder klantvriendelijke omkadering anderzijds. We hebben makkelijk een drietal uurtjes gemoedelijk en heerlijk (na)genietend van elke gang en elke drank, in elkaars gezelschap doorgebracht, zonder dat we ook maar eenmaal een hint kregen dat onze tafel moest worden 'vrij'gemaakt voor volgende gasten. Hetzelfde zag ik gebeuren aan de andere tafels, iedereen voelde zich duidelijk op zijn/haar gemak. Ik bewaar een fantastische indruk en herinnering, zowel aan 'Ogst' als aan mijn 60ste verjaardag. Anne J.

wo 13 februari 2019

F. uit Diest-Molenstede

Vernieuwend ,zeer lekker ,schitterend!

do 07 februari 2019

Filip Salmon

Lang geleden, maar opnieuw ontzettend van genoten. Heerlijk gebalanceerde gerechten, boeiende combinaties en - zoals steeds - prima wijnsuggesties. Topper!

wo 06 februari 2019

F. uit SintTruiden

Zeer lekker menu, frisse keuken, fijne service

vr 01 februari 2019