account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ogst

Ogst

Eindelijk is het zover! Restaurant Ogst in Hasselt opende zijn deuren na een slopende maar uiterst geslaagde verbouwing. Het initiatief van boezemvrienden Sébastien Wijgaerts en Diederik Herbots werd al maanden aangekondigd als het nieuwe te bezoeken adres en na ons bezoek kunnen we dat alleen maar bevestigen. Hasselt heeft een nieuwe Bistronomie topper, rustiek en toch verfijnd, lichte gerechten vol van intensiteit. De opening van Ogst kwam net te laat voor het drukken van de culinaire gidsen want een mooie vermelding zou meer evidentie dan verrassing zijn.

© Be-Gusto
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Karel Cousy

Top service, strak, heel correct, maar sympathiek en ongedwongen. Smaken zaten altijd goed, top pairings!

vr 07 augustus 2020

Raf Rodeyns

Topadres op alle vlak : ontvangst, ongedwongen vriendelijkheid, uitleg gerechten en wijnen en uiteraard de presenatatie en uitmuntendheid van deze en dit vanaf het eerste hapje tot het dessert.

do 06 augustus 2020

E. uit Spalbeek

Weet je wat fijn is aan Ogst? Het is een klasserestaurant, maar je hoeft je niet stijf en gemaakt te gedragen. De sfeer is rustig en ontspannen. Je krijgt de nodige uitleg bij alle gerechten en het zijn smaakbommetjes. Een hele fijne ervaring!

do 06 augustus 2020

Jeroen Delepierre

We werden enorm in de watten gelegd, stuk voor stuk verrassende en heerlijke gerechtjes! Heel vriendelijke bediening en uitgebreidde wijnkennis. Bovendien, in deze tijden van corona, was er heel veel oog voor de gezondheid van klanten en personeel. Met heel veel charme een oplossing gezocht met huidige verplichtingen (stijlvolle scheidingswanden) waardoor je het zou vergeten en volop van je culinaire bezoek geniet.

wo 05 augustus 2020