account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ogst

Ogst

Eindelijk is het zover! Restaurant Ogst in Hasselt opende zijn deuren na een slopende maar uiterst geslaagde verbouwing. Het initiatief van boezemvrienden Sébastien Wijgaerts en Diederik Herbots werd al maanden aangekondigd als het nieuwe te bezoeken adres en na ons bezoek kunnen we dat alleen maar bevestigen. Hasselt heeft een nieuwe Bistronomie topper, rustiek en toch verfijnd, lichte gerechten vol van intensiteit. De opening van Ogst kwam net te laat voor het drukken van de culinaire gidsen want een mooie vermelding zou meer evidentie dan verrassing zijn.

© Be-Gusto
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Blanche Knapen

Het is steeds een verwennerij om in de ogst te gaan eten. Altijd verrassende en vernieuwende smaken ook puur zonder veel poespas . Een leuke presentatie.Overheerlijk .De sfeer is rustig en gemoedelijk en de bediening en de sommelier werken met veel passie en kennis. De goedgekozen en verassende wijnen waren uitstekend bij de gerechten.

do 23 juni 2022

Philippe Burin

Erg aangenaam en smaakvol diner. De ene verfijnde smaakbom vervolledigd de andere. Zeer vlotte discrete perfecte bediening met gewaardeerde uitleg over het gerecht. Het is er rustig en een gesprek aan tafel is gemakkelijk. Geen storend lawaai. Een echte topper Gefeliciteerd Philippe

wo 22 juni 2022

KRIS MELOTTE

Prijs/kwaliteit een topper. Alle amuses waren aangepast aan de hete zomerdag en de jonge wijnen waren op ideale temperatuur, niet te zwaar en super lekker in combinatie met de gerechten. Bedankt voor spontane service en uitleg . Wij zijn fan.

vr 17 juni 2022

sebastian steveniers

Fantastische plek, fantastisch eten en fantastische bediening!

wo 15 juni 2022