account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ogst

Ogst

Eindelijk is het zover! Restaurant Ogst in Hasselt opende zijn deuren na een slopende maar uiterst geslaagde verbouwing. Het initiatief van boezemvrienden Sébastien Wijgaerts en Diederik Herbots werd al maanden aangekondigd als het nieuwe te bezoeken adres en na ons bezoek kunnen we dat alleen maar bevestigen. Hasselt heeft een nieuwe Bistronomie topper, rustiek en toch verfijnd, lichte gerechten vol van intensiteit. De opening van Ogst kwam net te laat voor het drukken van de culinaire gidsen want een mooie vermelding zou meer evidentie dan verrassing zijn.

© Be-Gusto
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit kortessem

Zalige avond met zeer fijne gerechten , super personeel en heel lief gezelschap 😘

vr 13 maart 2020

Michiel Lismont

Een heerlijk avondje uit met een heerlijke menu! Vriendelijke presentatie en de mogelijkheid met biercombinatie is een positieve surplus.

vr 13 maart 2020

K. uit ALKEN

Gewoon een top lunch 👍

vr 13 maart 2020

Annelies Claes

We hebben heel erg genoten van de heerlijke lunch bij Ogst. Top! Via de inkijk naar de keuken valt het op hoe de kok ontspannen en met plezier achter zijn fornuis staat. Attente bediening en open sfeer. Het plaatje klopt. Een aanrader dus!

di 10 maart 2020