account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ogst

Ogst

Eindelijk is het zover! Restaurant Ogst in Hasselt opende zijn deuren na een slopende maar uiterst geslaagde verbouwing. Het initiatief van boezemvrienden Sébastien Wijgaerts en Diederik Herbots werd al maanden aangekondigd als het nieuwe te bezoeken adres en na ons bezoek kunnen we dat alleen maar bevestigen. Hasselt heeft een nieuwe Bistronomie topper, rustiek en toch verfijnd, lichte gerechten vol van intensiteit. De opening van Ogst kwam net te laat voor het drukken van de culinaire gidsen want een mooie vermelding zou meer evidentie dan verrassing zijn.

© Be-Gusto
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D.

Heerlijke avond gehad bij Ogst! Personeel en bediening waren super, het eten was van een hoog niveau en de aangepaste wijnen pasten perfect bij ieder gerecht. Zeker een aanrader!

vr 21 juni 2019

A.

Het was meer dan lekker! Bijzondere combinaties die een streling waren vr de smaakpapillen! Goede wijnkeuze en prima service! Voor herhaling vatbaar!

vr 21 juni 2019

C.

Licht, speciaal en bijzonder smaakvol. Wij hebben ervan genoten.

do 20 juni 2019

M. uit Bree

Lekker eten, goede prijs en zeer vriendelijke bediening. Een aanrader!

do 20 juni 2019