account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ogst

Ogst

Eindelijk is het zover! Restaurant Ogst in Hasselt opende zijn deuren na een slopende maar uiterst geslaagde verbouwing. Het initiatief van boezemvrienden Sébastien Wijgaerts en Diederik Herbots werd al maanden aangekondigd als het nieuwe te bezoeken adres en na ons bezoek kunnen we dat alleen maar bevestigen. Hasselt heeft een nieuwe Bistronomie topper, rustiek en toch verfijnd, lichte gerechten vol van intensiteit. De opening van Ogst kwam net te laat voor het drukken van de culinaire gidsen want een mooie vermelding zou meer evidentie dan verrassing zijn.

© Be-Gusto
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dora Verlinde

Echt genieten ... .... Was alweer vergeten hoe goed de kok en de sommelier er in slagen om alles zo goed op elkaar af te stemmen. Bovenop dan nog die supervriendelijke bediening. Een geslaagde gezellige culinaire avond met vrienden. Wij komen spoedig terug.

vr 17 januari 2020

Steven Raedschelders

Top gerechtjes gegeten zeker de knolselder met Comté en de citroenkaviaar met truffel proberen.... En een aangename wijnkaart met verrassende keuze's.... Zeker eens doen!

wo 15 januari 2020

S. uit Erpe-Mere

Culinaire verwennerij !

za 21 december 2019

Geert Vandersteen

Onze eerste keer bij Ogst. Wij kozen voor de 5-gangen menu tijdens de lunch. Met één woord ... Fantastisch!

vr 20 december 2019