account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Oliva

Oliva

In de keuken van Oliva wordt gewerkt met veel originele Italiaanse ingrediënten als basis. En net als in de meeste mediterranne landen is bij ons de keuken gebonden aan de seizoenen en maken wij gebruik van de meest verse producten aangezien dit de basis is voor het beste eindproduct.
De menukaart is dan ook beknopt gehouden en wordt er gewerkt met dagelijks wisselende menu’s en specialiteiten.
In Oliva hebben wij vers leveranciers die, net als wij, liefde hebben voor wat de natuur ons te bieden heeft. Dit houdt in dat wij zoveel mogelijk werken met scharrelvlees, biologische groenten en zuivel. Op deze manier behouden wij het respect voor de natuur en haar pure smaken.
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Het stond al een tijdje op mijn wensenlijstje om bij Oliva te eten. Het kwam er maar niet van. Nu hadden we iets te vieren waarbij het paste ons te laten verrassen door het 4-gangen verassingsmenu. We vonden het een feestelijke maaltijd! De gerechten waren goed op elkaar afgestemd met heerlijke bijpassende wijnen. De sfeer was goed, gepast, down to earth, de gerechten waren fancy! Daarbij ook leuk dat verschillende medewerkers 'hun' gerecht kwamen uitleggen. Wij komen zeker nog een keer terug!

do 21 oktober 2021

T. uit Rotterdam

Fantastische keuken met creatieve gerechten. En prettige bediening. Beste Italiaan (met ook Franse accenten) van Rotterdam!

di 19 oktober 2021

John Van 't Slot

We hebben weer eens heerlijk bij Oliva gegeten , prima gerechten en wijnen . Heel plezierige bediening die niet om d e5 minuten informeert of alles naar wens was. Kennelijk straalden wij dat uit.

di 19 oktober 2021

A vd Dool

We hadden maar 1.5 uur voor de film, hier werd uitstekend op ingespeeld. Was heerlijk, zowel de pasta als de bijbehorende wijn.

ma 18 oktober 2021