account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Oliva

Oliva

In de keuken van Oliva wordt gewerkt met veel originele Italiaanse ingrediënten als basis. En net als in de meeste mediterranne landen is bij ons de keuken gebonden aan de seizoenen en maken wij gebruik van de meest verse producten aangezien dit de basis is voor het beste eindproduct.
De menukaart is dan ook beknopt gehouden en wordt er gewerkt met dagelijks wisselende menu’s en specialiteiten.
In Oliva hebben wij vers leveranciers die, net als wij, liefde hebben voor wat de natuur ons te bieden heeft. Dit houdt in dat wij zoveel mogelijk werken met scharrelvlees, biologische groenten en zuivel. Op deze manier behouden wij het respect voor de natuur en haar pure smaken.
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

Eerste keer dat wij hier hebben gegeten. Het eten was heerlijk en de bediening vriendelijk en attent. Zeker een aanrader.

ma 24 februari 2020

Mirjam Schrooten

Fijne bediening, door mensen die weten hoe het hoort. Echt top! Ook het verrassingsmenu was fantastisch!

za 22 februari 2020

G.

Super relaxe niet te “strakke” omgeving. Bediening weet precies wat wanneer te vragen en doet dat op een amicale leuke manier. Eten wordt gebracht met liefde en de uitleg alleen al wil dat je kunt beginnen met eten. Kom hier graag en te weinig.

ma 10 februari 2020

W.

Leuke sfeer, fijne bediening, lekkere wijn en lekker gegeten

za 08 februari 2020