account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Oliva

Oliva

In de keuken van Oliva wordt gewerkt met veel originele Italiaanse ingrediënten als basis. En net als in de meeste mediterranne landen is bij ons de keuken gebonden aan de seizoenen en maken wij gebruik van de meest verse producten aangezien dit de basis is voor het beste eindproduct.
De menukaart is dan ook beknopt gehouden en wordt er gewerkt met dagelijks wisselende menu’s en specialiteiten.
In Oliva hebben wij vers leveranciers die, net als wij, liefde hebben voor wat de natuur ons te bieden heeft. Dit houdt in dat wij zoveel mogelijk werken met scharrelvlees, biologische groenten en zuivel. Op deze manier behouden wij het respect voor de natuur en haar pure smaken.
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Wim Saenen

Eten en service was weer voortreffelijk als altijd. De keuken van Noord Italie in Rotterdam. Geen wonder dat dit team binnenkort haar 20-jarig jubileum viert. Wij komen snel weer terug ! Wim & Rene

zo 11 oktober 2020

R. uit Rotterdam

Wij komen al jaren bij Oliva zowel zakelijk als privé en de kwaliteit en de variatie in het menu zijn nog altijd verassend. Daarnaast is de service altijd fijn alsof je bij vrienden komt eten.

zo 11 oktober 2020

B.

Heerlijk gegeten, goede sfeer en prima restaurant!

za 10 oktober 2020

P.

Topavond gehad ondanks alle beperkingen! Al jaren een van onze favo restaurants en dat mag nog jaren zo blijven!

za 10 oktober 2020