account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Oliva

Oliva

In de keuken van Oliva wordt gewerkt met veel originele Italiaanse ingrediënten als basis. En net als in de meeste mediterranne landen is bij ons de keuken gebonden aan de seizoenen en maken wij gebruik van de meest verse producten aangezien dit de basis is voor het beste eindproduct.
De menukaart is dan ook beknopt gehouden en wordt er gewerkt met dagelijks wisselende menu’s en specialiteiten.
In Oliva hebben wij vers leveranciers die, net als wij, liefde hebben voor wat de natuur ons te bieden heeft. Dit houdt in dat wij zoveel mogelijk werken met scharrelvlees, biologische groenten en zuivel. Op deze manier behouden wij het respect voor de natuur en haar pure smaken.
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Celestin Leba

Wat een feest om bij Oliva te eten!

ma 14 oktober 2019

A. uit Berchem

Heerlijk eten en super service. 1 van de gasten voelde zich niet zo lekker maar dat was geen probleem en er werd echt meegedacht. Door de hoge plafonds valt het geluid goed mee en is er een ruimtelijke sfeer. Een menu dat iedere dag wisselt en ook nog eens heel lekker is!

za 12 oktober 2019

L.

Geweldig!!!!

wo 09 oktober 2019

J. uit Capelle aan den IJssel

Wat wil je meer op een onstuimige zondag dan 3 uur lang een gezellige Pranzo? Uitstekend verzorgde heerlijke gerechtjes! Prima spijs en wijn combi's. Kortom een feest!

zo 06 oktober 2019