accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Restaurant Olivijn

Contact

Social media

Wij verwelkomen u graag in een van de mooiste en oudste panden van Haarlem voor een ultiem ontspanmoment. Ervaar de charme van het pand van zowel het restaurant als de karakteristieke binnentuin en proef de ongegeneerde passie. Een bezoek aan Olivijn mag voor iedere gelegenheid. Of u nu komt voor een luxueus diner, gezellige lunch of zakelijke vergadering. Bij Olivijn zijn wij graag lekker onszelf. Dat vertaalt zich door in zowel het menu als de huiselijke ambiance. Zo presenteert chef Menno Post zijn menu persoonlijk aan tafel. Het hele service team van Olivijn ziet erop toe dat het de gast aan niets ontbreekt en dat een ieder wordt gezien en gehoord. Dit alles met een gezonde dosis humor, passie en plezier.
  • 1 ster
  • Terras
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10Kwaliteit
  • 9.8/10Service
  • 9.2/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Raymond Purvis

Uitstekend en heerlijk gegeten. Ieder gerecht een verrassing en met veel liefde bereid. Mooie wijnkaart. De bediening waren geweldig, goed geinformeerd, profesioneel en vriendelijk. En spraken ook allemaal nederlands ! Ik ben van mening dat je bij een ster restaurants leuker eet dan bij drie. ( uitgezonderd librije ) , je ziet dat zij altijd bezig zijn zich te ontwikkelen. Kom zeker terug.

do 19 januari 2023

Boudewijn Polman

Het was echt heel goed, bijzondere gerechten en super smaakvol. Goede wijn spijs combinaties en leuke en goede torlichting bij het eten en de wijn.

za 14 januari 2023

Donald Falcon

Uittekende service, warm onthaal en een heerlijk menu .

vr 13 januari 2023

W.

Zeer goed

ma 26 december 2022