account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Omnident

Omnident

Samen mondgezondheid bevorderen door eerlijke tandheelkunde
SAMEN : Met ons team van tandartsen en assistenten en ook met u als patiënt werken we nauw samen om een zo goed mogelijk resultaat te bekomen. Daarnaast hebben we ons omringd door collega's specialisten die ons bijstaan met raad en daad.

MONDGEZONDHEID : We bevorderen mondgezondheid door enerzijds sterk in te zetten op preventie om problemen zoveel mogelijk te voorkomen. Anderzijds gaan we door onderzoek, diagnose en accurate behandeling de mondgezondheid van mensen verbeteren om hun levenskwaliteit te verhogen. We staan in voor een brede mondzorg waarbij alle disciplines van de tandheelkunde betrokken worden. We doen dit voor alle leeftijden en met een bijzondere affiniteit voor kinderen en kwetsbare ouderen.

EERLIJK : Vanuit respect voor elke mens willen we op elk vlak van onze job eerlijk zijn. Dit uit zich onder meer in een correcte prijs-kwaliteit verhouding, een optimale steriliteit en hygiëne, een persoonlijke aanpak op maat van de patiënt, een spaarzaam omgaan met radio-actieve straling, een efficiënte organisatie en een optimale vakkennis door bijscholing en zelfstudie. Want eerlijk duurt het langst.
Stel een vraag