account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Oonivoo

Oonivoo

Mooie wijnen gecombineerd met prachtige spijzen, maar vooral de sfeer van gastvrijheid. Bij OONIVOO draait het om u: onze gast. Ons restaurant zien we als een mooi theater waar u vooral zelf de voorstelling bepaalt. Stelt u het bijvoorbeeld op prijs om een toelichting te krijgen bij onze wijnen en creaties uit de keuken of vindt u het juist prettig om zo min mogelijk ‘gestoord’ te worden. Kortom, wanneer wij weten wat u prettig vindt dan houden we daar graag rekening mee. Namens Marco & Esther van Bergen en al mijn collega’s van OONIVOO wens ik u een fijne middag of avond!
Bertie de Vree, manager-gastheer
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P. Hoeksma

Het was echt weer een feestje, elk gerechtje is een schilderijtje met ieder zijn eigen smaakbeleving! En de hapjes vooraf en al die extra amuses tussendoor, super lekker. Personeel ook weer zeer vriendelijk en gastvrij, ze nemen alle tijd om de gerechten en wijnen die op tafel komen uit te leggen en aan alles word gedacht. Wij vinden de prijs/kwaliteit dan ook meer dan waard en komen dan ook zeker nog weer terug!

do 22 augustus 2019

A.

Prettig! En een lift naar toilet boven was helemaal fijn!

do 22 augustus 2019

Sandra Thoen

Voor de derde keer dit restaurant bezocht. De verplaatsing vanuit België meer dan waard. De gerechten zijn stuk voor stuk echt schilderijen en de smaken zijn top. De bediening is af. Wij hebben de chef's menu genomen en ons laten verrassen. Het was geslaagd. Wij komen hier uiteraard nog terug.

wo 21 augustus 2019

C.

Wij vonden het Supper

wo 21 augustus 2019