account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Oonivoo

Oonivoo

Mooie wijnen gecombineerd met prachtige spijzen, maar vooral de sfeer van gastvrijheid. Bij OONIVOO draait het om u: onze gast. Ons restaurant zien we als een mooi theater waar u vooral zelf de voorstelling bepaalt. Stelt u het bijvoorbeeld op prijs om een toelichting te krijgen bij onze wijnen en creaties uit de keuken of vindt u het juist prettig om zo min mogelijk ‘gestoord’ te worden. Kortom, wanneer wij weten wat u prettig vindt dan houden we daar graag rekening mee. Namens Marco & Esther van Bergen en al mijn collega’s van OONIVOO wens ik u een fijne middag of avond!
Bertie de Vree, manager-gastheer
  • Afhalen
  • Moederdag special
  • Terrassen
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Heerlijk gesnoept van alle mooie smaakexplosies!

zo 26 september 2021

Anoniem Y. Luca

Heel leuk om te zien dat een team van jonge mensen er alles aan doen om het de gasten naar de zin te maken! Samen met mijn vrouw hebben ik genoten. Thnx! Top! Yves en Samira.

za 25 september 2021

Han Brouwers

Mijn twee gaaten en ik zijn goed verwend door de witte en zwarte brigade. Wat een varieteit aan amuses en wat een lekkere smaken van de gerechten van het 4 gangen diner. Top! Misschien een minder puntje: het geluid in het restaurant. Wat dempend materiaal hier en daar zou het rumoer ten goede komen. Maar: dank voor een geweldige en lekkere avond!

vr 24 september 2021

T.

Een bijzondere beleving waarbij de avond 4 uur lang levendig bleef en voorbij ging zonder dat we het door hadden. We hebben genoten en alles klopte.

ma 20 september 2021