account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Oonivoo

Oonivoo

Mooie wijnen gecombineerd met prachtige spijzen, maar vooral de sfeer van gastvrijheid. Bij OONIVOO draait het om u: onze gast. Ons restaurant zien we als een mooi theater waar u vooral zelf de voorstelling bepaalt. Stelt u het bijvoorbeeld op prijs om een toelichting te krijgen bij onze wijnen en creaties uit de keuken of vindt u het juist prettig om zo min mogelijk ‘gestoord’ te worden. Kortom, wanneer wij weten wat u prettig vindt dan houden we daar graag rekening mee. Namens Marco & Esther van Bergen en al mijn collega’s van OONIVOO wens ik u een fijne middag of avond!
Bertie de Vree, manager-gastheer
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

In de prachtige ambiance van Oonivoo viel de kleding van de gastvrouwen op. Ik denk dat hier een klein aandachtspunt ligt. De kledingkeuze , donkerblauw met wit is mooi. Wat hierbij opviel was dat niet bij elke gastvrouw de kleding schoon was en zeker bij een donkerblauwe broek vallen witte vlekken op. Daarnaast, vraag aan de dames om niet teveel in hun broekzak te stoppen, dat staat niet zo mooi. Hetgeen dat ik hierboven hen vermeld, deed geen afbreuk aan het totaal plaatje. We hebben too genoten en gegeten.

za 01 augustus 2020

Patrick Hoebers

Een ware sensatie! Heerlijk genoten van jullie prachtige gerechten en fijne mensen, alles perfect tot in elk detail. We komen snel weer!

do 30 juli 2020

D.

Het verrassingmenu met het wijnarrangement, elke keer opnieuw verrast hoe mooi en lekker ze zoiets kunnen maken met die perfecte wijn erbij. Heerlijke avond gehad! En de service daar is altijd fantastisch. Niks op aan te merken.,

wo 29 juli 2020

D.

Het was echt weer super goed! We hebben een heerlijke avond gehad 🤗

di 28 juli 2020