account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Oonivoo

Oonivoo

Mooie wijnen gecombineerd met prachtige spijzen, maar vooral de sfeer van gastvrijheid. Bij OONIVOO draait het om u: onze gast. Ons restaurant zien we als een mooi theater waar u vooral zelf de voorstelling bepaalt. Stelt u het bijvoorbeeld op prijs om een toelichting te krijgen bij onze wijnen en creaties uit de keuken of vindt u het juist prettig om zo min mogelijk ‘gestoord’ te worden. Kortom, wanneer wij weten wat u prettig vindt dan houden we daar graag rekening mee. Namens Marco & Esther van Bergen en al mijn collega’s van OONIVOO wens ik u een fijne middag of avond!
Bertie de Vree, manager-gastheer
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anoniem Top

Echt fantastisch gegeten. Mooie gerechtjes, visueel fraai opgemaakt. Één van de tafelgenoten verzocht haar menu lactosevrij te bereiden. En dat werd ook met verve uitgevoerd. Het wijnarrangement (onverwachts ook met appelcider en sterk bier) was verrassend en lekker. Dik compliment voor zowel de witte als de zwarte brigade.

za 20 april 2019

Anne Hamming

Eerste kennismaking met Oonivoo was echt heerlijk. Elk gerecht was verrassend en de bijpassende wijnen ook. Wij gaan hier zeker vaker komen!

za 20 april 2019

K.

Subliem sommeliers menu, geweldige ambiance en uitstekende bediening die er alles aan doet om er een mooie avond van te maken. Echt een aanrader! Zou ons niet vebazen als er over niet al te lange tijd een ster bij komt.

vr 19 april 2019

Anoniem van den Boom

Zeker voor herhaling vatbaar!

za 13 april 2019