accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Oonivoo

Contact

OONIVOO WineSpired is al jaren dé sfeervolle ontmoetingsplek voor wijnenthousiastelingen en culinaire genieters. Zodra je ons karakteristieke pand binnenkomt, zie je het: dit is een plek waar mooie wijnen en verfijnde spijzen thuiskomen en elkaar uitdagen, maar elkaar altijd weer weten te vinden. In een ongedwongen sfeer brengt ons team alle kennis en kunde op beide gebieden samen, met combinaties die van elkaar niet weten dat ze zo goed bij elkaar passen. Leg je avond in de deskundige handen van ons team met ons Signature-menu. Of bepaal het van begin tot eind helemaal zelf met onze À la Carte gerechten. Wat je ook kiest, één ding staat vast: je gaat iets bijzonders beleven. Het begint allemaal met de wijn. Marco, Martien en het team van bevlogen sommeliers selecteren het hele jaar door de mooiste wijnen. Wijnen die de ziel van de wijnmaker blootleggen en het verhaal vertellen dat hij voor ogen heeft. Met diezelfde wijn start de challenge voor chef Jasper en zijn fanatieke keukenbrigade. De wijn wordt hun inspiratiebron voor een gastronomisch avontuur. De indrukwekkende wijn wordt begeleid door verfijnde spijzen, waardoor er iets magisch ontstaat. Wij zijn trots op onze WineSpired filosofie. Voor het tweede jaar heeft het toonaangevende Amerikaanse wijntijdschrift “Wine Specator” ons beoordeeld met een “Best of award of Excellence”. Deze award is een enorme erkenning voor onze wijnkaart en onze “WineSpired” filosofie! In Nederland mogen slechts een beperkt aantal restaurants deze award bijschrijven. De award is een grote bevestiging van onze passie voor wijn, gastvrijheid en verfijnde gerechten.
  • Afhalen
  • Gault&Millau
  • Terrassen
Afhalen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10Kwaliteit
  • 9.8/10Service
  • 9.2/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Petra De Goede

Wij hadden het Sprcial menu, 5 gangen inclusief bijpassende wijnen. Het was 100% genieten! Fantastische gerechten en heerlijke wijnen. Aanrader!

wo 15 maart 2023

U.

Just perfect! Our second visit has been as nice as the first one. Creative, tasty, friendly service and an over all experience. Worth driving 100 km one way 😀

zo 12 maart 2023

M.

In een woord fantastisch. Het diner en de bediening waren geweldig. Godzijdank mogen we over 2 weken weer terug :-). Oonivoo heeft ons nog geen enkele keer teleurgesteld.

za 11 maart 2023

Michelle van de Camp

Geweldig

za 11 maart 2023