account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Oonivoo

Oonivoo

Mooie wijnen gecombineerd met prachtige spijzen, maar vooral de sfeer van gastvrijheid. Bij OONIVOO draait het om u: onze gast. Ons restaurant zien we als een mooi theater waar u vooral zelf de voorstelling bepaalt. Stelt u het bijvoorbeeld op prijs om een toelichting te krijgen bij onze wijnen en creaties uit de keuken of vindt u het juist prettig om zo min mogelijk ‘gestoord’ te worden. Kortom, wanneer wij weten wat u prettig vindt dan houden we daar graag rekening mee. Namens Marco & Esther van Bergen en al mijn collega’s van OONIVOO wens ik u een fijne middag of avond!
Bertie de Vree, manager-gastheer
  • Afhalen
  • Moederdag special
  • Terrassen
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Eelco Den Blaauwen

Het was eenvoudig op te warmen. Gerechten waren prachtig opgemaakt. Heerlijk om in lock down toch te genieten van heerlijk eten samen met vrienden.

za 08 januari 2022

N.

Uitstekend eten met een fantastische wijn.

za 08 januari 2022

Patricia Kremers

Voor 2de jaar op rij met oud op nieuw mogen genieten van de heerlijke culinaire gerechtjes ( alle 7 😋) Dank daar voor! Gelukkig nieuwjaar en hopelijk tot snel weer in jullie mooie restaurant.

vr 31 december 2021

P. uit Uden

Geweldig kerstmenu. Kwaliteit was geheel zoals we van Oonivoo gewend zijn. De beschrijving maakte het heel gemakkelijk om de gerechten prachtig op het bord te krijgen. De bijpassende wijnen maakte het menu compleet. We hebben er van genoten.

zo 26 december 2021