account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Orangerie de Pol

Orangerie de Pol

In de Achterhoekse bossen, net buiten het centrum van Doetinchem, ligt Orangerie De Pol. Het restaurant bevindt zich in een adembenemende Orangerie. Op de kaart staan producten die op kleine schaal geproduceerd worden en tevens op fietsafstand te vinden zijn. Producten uit de Achterhoek, gecombineerd met internationale kooktechnieken.

Gastvrouw Marjolein sluit daarop aan met de wijnkaart, en heeft naast internationale- ook lokale wijnen geselecteerd. Voor iedere gelegenheid is Orangerie De Pol een sfeervolle locatie, daar elk moment er tot een unieke beleving wordt gemaakt.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Wij hebben een heerlijke avond gehad, genoten van het heerlijke eten en de bijpassende drankjes (zowel de wijnen als de non-alcoholische). Complimenten voor het team!

vr 03 juli 2020

Hessel Lubbers

Summum van gastvrijheid en gastronomie. Een bijzondere locatie in de Achterhoek .

do 02 juli 2020

M.

Alweer voor de derde keer te gast geweest bij dit top restaurant. Chef Mark en gastvrouw Marjolein wisten er wederom een fantastische avond van te maken met de beste service en hoogste kwaliteit.

do 02 juli 2020

Richard Richard Mol

een hartelijke ontvangst in een compacte maar sfeervolle ambiance .. midden in het groen met een open uitstraling door al het glaswerk .. fantastische keuken met verrassende frisse gerechten .. een aanrader voor iedereen die lekker uit eten wilt ..

di 30 juni 2020