account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Orangerie de Pol

Orangerie de Pol

In de Achterhoekse bossen, net buiten het centrum van Doetinchem, ligt Orangerie De Pol. Het restaurant bevindt zich in een adembenemende Orangerie. Op de kaart staan producten die op kleine schaal geproduceerd worden en tevens op fietsafstand te vinden zijn. Producten uit de Achterhoek, gecombineerd met internationale kooktechnieken.

Gastvrouw Marjolein sluit daarop aan met de wijnkaart, en heeft naast internationale- ook lokale wijnen geselecteerd. Voor iedere gelegenheid is Orangerie De Pol een sfeervolle locatie, daar elk moment er tot een unieke beleving wordt gemaakt.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Het was een heerlijke avond. Mooie smaakcombinaties en echt goede bediening.

za 07 december 2019

Jannet te West

Voor herhaling vatbaar!! Een hele fijne, lekkere, mooie avond gehad! Oprechte interesse en aandacht👌🏻

vr 29 november 2019

Han Hopman

Hele originele gerechten. Super in balans! heerlijke wijnen en een deskundige bediening. De gastvrouw en haar man zijn onwijs vriendelijk en heel laagdrempelig.

do 28 november 2019

Astrid de Jong-van Schaik

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Veel oog voor detail. De ogen aten ook!!! Gerechten waren verrassend en zuiver. Mooie ambiance.

za 23 november 2019