account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Orangerie De Pol

Orangerie De Pol

In de Achterhoekse bossen, net buiten het centrum van Doetinchem, ligt Orangerie De Pol. Het restaurant bevindt zich in een adembenemende Orangerie. Op de kaart staan producten die op kleine schaal geproduceerd worden en tevens op fietsafstand te vinden zijn. Producten uit de Achterhoek, gecombineerd met internationale kooktechnieken.

Gastvrouw Marjolein sluit daarop aan met de wijnkaart, en heeft naast internationale- ook lokale wijnen geselecteerd. Voor iedere gelegenheid is Orangerie De Pol een sfeervolle locatie, daar elk moment er tot een unieke beleving wordt gemaakt.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

W.

Alles klopte en was uitstekend, op een ding na: de muziek, die gelukkig later op de avond uitging, vond ik niet passend bij al het moois wat we die avond hebben genoten.

di 13 oktober 2020

Peter Van Geldorp

Super leuke ervaring

vr 09 oktober 2020

René Schalk

Prachtige lokatie, mooi 6-gangenmenu en zeer vriendelijke bediening.

do 08 oktober 2020

N.

Bij Orangerie de Pol maken ze van elk gerecht een kunstwerk. Elke hap is genieten. Dat samen met de prachtige locatie, goede sfeer en professionals in de bediening maakt de avond compleet. Wij komen snel weer terug. :)

do 01 oktober 2020