account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Orangerie de Pol

Orangerie de Pol

In de Achterhoekse bossen, net buiten het centrum van Doetinchem, ligt Orangerie De Pol. Het restaurant bevindt zich in een adembenemende Orangerie. Op de kaart staan producten die op kleine schaal geproduceerd worden en tevens op fietsafstand te vinden zijn. Producten uit de Achterhoek, gecombineerd met internationale kooktechnieken.

Gastvrouw Marjolein sluit daarop aan met de wijnkaart, en heeft naast internationale- ook lokale wijnen geselecteerd. Voor iedere gelegenheid is Orangerie De Pol een sfeervolle locatie, daar elk moment er tot een unieke beleving wordt gemaakt.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Echt een avond genieten.

za 17 augustus 2019

M.

We hebben een fantastische avond gehad in verband met de verjaardag van m'n vriendin. Het eten was echt heerlijk, het personeel verstond hun vak en de sfeer was ontzettend goed. Wat losser dan de meeste chique restaurants, waardoor het erg persoonlijk voelt. Dat maakt het als 29-30 jarigen ook leuk om naar een haute cuisine restaurant te gaan! Daarnaast is het gebruik van lokale/nationale producten een enorme plus en is de locatie natuurlijk om door een ringetje te halen.

vr 16 augustus 2019

Mary Kemper

We hebben een GEWELDIGE avond gehad. Alles klopte van het begin tot het eind. De ontvangst, de bediening, de wijnen, oogstrelende gerechten en de smaakpapillen maakten overuren. Een Michelin-ster waardig. En dat naast de deur. We komen zeker terug. Mary

wo 14 augustus 2019

Ankie Nijboer

In oktober 2018 hier voor het eerst gegeten, en dat was in alle opzichten voortreffelijk. Nu waren we erg benieuwd of deze kwaliteit onder de nieuwe eigenaren constant was gebleven. Na een hartelijke ontvangst genoten we van een heel mooi en bijzonder lekker 5-gangen diner, voorafgegaan door verrassende amuses, alle ook weer met veel creativiteit bereid. De champagne en de wijnen waren ook zorgvuldig gekozen en heerlijk. Deze jonge mensen verdienen alle lof voor hun gedrevenheid en vakkennis, die zij weten te combineren met veel charme en aandacht voor hun gasten. Hulde.

di 13 augustus 2019