account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Orangerie de Pol

Orangerie de Pol

In de Achterhoekse bossen, net buiten het centrum van Doetinchem, ligt Orangerie De Pol. Het restaurant bevindt zich in een adembenemende Orangerie. Op de kaart staan producten die op kleine schaal geproduceerd worden en tevens op fietsafstand te vinden zijn. Producten uit de Achterhoek, gecombineerd met internationale kooktechnieken.

Gastvrouw Marjolein sluit daarop aan met de wijnkaart, en heeft naast internationale- ook lokale wijnen geselecteerd. Voor iedere gelegenheid is Orangerie De Pol een sfeervolle locatie, daar elk moment er tot een unieke beleving wordt gemaakt.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Rick Cobben

Alles tot in de puntjes met ontzettend hoge kwaliteit verzorgd, zéér bekwaam personeel en leuk dat ze veel interesse toonden in ons. Het 6-gangen diner (+kaas) overdonderde mijn al van te voren hoge verwachtingen. Ronduit hebben wij een prachtige culinaire ervaring mee mogen maken bij orangerie de pol!

di 25 februari 2020

Bert Roetert

Fantastisch restaurant waar 'old school' details met actuele kooktechniek op juiste wijze wordt gecombineerd. Een parel in de gastronomie van Oost Nederland

di 18 februari 2020

Leontine Brussen

Wat een allesomvattende sensatie! Genoten in het kwadraat! Iedere keer weer! Dank team Orangerie De Pol

za 08 februari 2020

Daan Jansen

Een super avond vermaak! Heerlijk gegeten en top personeel!

za 01 februari 2020