account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Orangerie de Pol

Orangerie de Pol

In de Achterhoekse bossen, net buiten het centrum van Doetinchem, ligt Orangerie De Pol. Het restaurant bevindt zich in een adembenemende Orangerie. Op de kaart staan producten die op kleine schaal geproduceerd worden en tevens op fietsafstand te vinden zijn. Producten uit de Achterhoek, gecombineerd met internationale kooktechnieken.

Gastvrouw Marjolein sluit daarop aan met de wijnkaart, en heeft naast internationale- ook lokale wijnen geselecteerd. Voor iedere gelegenheid is Orangerie De Pol een sfeervolle locatie, daar elk moment er tot een unieke beleving wordt gemaakt.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 10/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Op een mooie plek heerlijk gegeten en gedronken. Leuke verrassende smaken in zowel de gerechten als de wijnen! Echt een aanrader voor een avond uit.

vr 08 februari 2019

M.

Het was een hele mooie en lekkere ervaring. Ik raad de Orangerie zeker aan bij familie en vrienden. En ik kom zeker weer terug.

wo 06 februari 2019

W.

Uitstekend juiste gerechten en juiste hoeveelheid . Bediening en service zeer goed. Vlot losjes maar zeer correct . De moeite waard om dit te proberen.

wo 30 januari 2019

E.

Heerlijk gegeten! Hele verrassende gerechten met o.a. streekproducten. Uitstekende bediening. Top locatie met een heel leuk en jong team. Complimenten!

wo 30 januari 2019