account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Orangerie de Pol

Orangerie de Pol

In de Achterhoekse bossen, net buiten het centrum van Doetinchem, ligt Orangerie De Pol. Het restaurant bevindt zich in een adembenemende Orangerie. Op de kaart staan producten die op kleine schaal geproduceerd worden en tevens op fietsafstand te vinden zijn. Producten uit de Achterhoek, gecombineerd met internationale kooktechnieken.

Gastvrouw Marjolein sluit daarop aan met de wijnkaart, en heeft naast internationale- ook lokale wijnen geselecteerd. Voor iedere gelegenheid is Orangerie De Pol een sfeervolle locatie, daar elk moment er tot een unieke beleving wordt gemaakt.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

We zijn bij veel mooie zaken geweest de afgelopen jaren, deze behoort tot de absolute top. Kwestie van wachten op een ster. Geweldig!

za 12 oktober 2019

Brian Van Onna

Fantastisch zakelijk diner verzorgd door de mensen van Oranjerie de Pol. Onze gasten waren erg onder de indruk van de locatie, de kookkunst & service.

ma 07 oktober 2019

Margreet Vendrig

Wat een prachtige avond hebben wij gehad. Een mooie locatie, heerlijke gerechten en een top bediening. We werden erg warm ontvangen. De gerechten zijn een lust voor het oog en één en al smaaksensaties. Chapeau voor het jonge team die allen hun best doen om er een geslaagde avond van te maken. We komen zeker nog eens terug.

vr 04 oktober 2019

Raymond Wentink

Elke keer weer een feest voor de zintuigen en een fijne welkome sfeer. Ik voel een traditie opkomen dat we elk seizoen het menu willen beleven!

do 03 oktober 2019