account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Orangerie de Pol

Orangerie de Pol

In de Achterhoekse bossen, net buiten het centrum van Doetinchem, ligt Orangerie De Pol. Het restaurant bevindt zich in een adembenemende Orangerie. Op de kaart staan producten die op kleine schaal geproduceerd worden en tevens op fietsafstand te vinden zijn. Producten uit de Achterhoek, gecombineerd met internationale kooktechnieken.

Gastvrouw Marjolein sluit daarop aan met de wijnkaart, en heeft naast internationale- ook lokale wijnen geselecteerd. Voor iedere gelegenheid is Orangerie De Pol een sfeervolle locatie, daar elk moment er tot een unieke beleving wordt gemaakt.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Wij hebben genoten!

di 16 april 2019

M.

Geweldige entourage en daarnaast zeer gastvrije ontvangst en bediening. Bijzondere gerechtjes die stuk voor stuk heerlijk smaken maken dit avondje uit helemaal af voor ons.

di 09 april 2019

M.

Wat een ontdekking, dit restaurant! Marjolein en Mark maken er een culinair feestje van in een prachtige entourage. Verrassende gerechten met lokale producten, uitstekende wijnkeuze bij de gerechten. Wij zijn behoorlijk verwend met uit eten gaan, maar Orangerie De Pol overtreft alle verwachtingen en is voor ons de ontdekking van het jaar. Als je de kans hebt: gaan!

za 06 april 2019

J.

Uitstekend en persoonlijk

do 04 april 2019