account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Orangerie De Pol

Orangerie De Pol

In de Achterhoekse bossen, net buiten het centrum van Doetinchem, ligt Orangerie De Pol. Het restaurant bevindt zich in een adembenemende Orangerie. Op de kaart staan producten die op kleine schaal geproduceerd worden en tevens op fietsafstand te vinden zijn. Producten uit de Achterhoek, gecombineerd met internationale kooktechnieken.

Gastvrouw Marjolein sluit daarop aan met de wijnkaart, en heeft naast internationale- ook lokale wijnen geselecteerd. Voor iedere gelegenheid is Orangerie De Pol een sfeervolle locatie, daar elk moment er tot een unieke beleving wordt gemaakt.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ricardo Wissing

Het is een gezellige plek waar je goed kan eten. Als je van rustig eten houdt met een goede sfeer dan is dit de plek!

vr 22 oktober 2021

Lucy Van den Beld

Zoals men beloofde, het was een feestje! Eten en bijpassende wijnen heerlijk! Bediening super vriendelijk en attent! In 1 woord: een beleving!

vr 22 oktober 2021

Desiree Segeren

Fantastische plek, veel charme & uitmuntend gegeten!

vr 22 oktober 2021

Astrid Berendsen

Het was weer een feestje! Weer zo verrassend heerlijk, mooi en vol liefde gemaakt. En dan de zeer warme gastvrijheid, goede verzorging en klasse. We hebben weer enorm genoten! Dank hiervoor. Tot snel, Wim en Astrid

wo 20 oktober 2021