account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Oranjerie Ruurlo

Oranjerie Ruurlo

Of u nu komt voor een kopje koffie met appelgebak, een heerlijke lunch, uitgebreide High Tea of een culinair diner, u bent bij Oranjerie Ruurlo aan het juiste adres. Oranjerie Ruurlo beschikt over een sfeervol restaurant, een grote private dinning zaal en een groot terras met uitzicht op het kasteel. Onze keukenbrigade geeft aan elke klassieker wel een moderne twist. En de mooie ingrediënten liggen hier, op het legendarische landgoed, natuurlijk bijna voor het oprapen. Oranjerie Ruurlo maakt veel gebruik van producten welke afkomstig uit de Achterhoek en omgeving. Klassiek betekent ook zeker niet zwaar in deze keuken: de smaken zijn licht en zacht.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

Lunchen in een prachtige oranjerie! Erg netjes en zeer vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

do 14 februari 2019

Frits Jansen

Aangename ontvangst in de serre voor koffie. Na museumbezoek terug voor lunch. Zaten aan een mooi gedekte tafel. Waren zeer tevreden.

zo 13 januari 2019

M. uit Deventer

Heerlijke, pure salades in rustige en sfeervolle ambiance. Vriendelijke, persoonlijke service.

do 03 januari 2019

Anoniem Esther van der Linde

We hebben een heerlijke avond gehad, het kerst diner buffet was fantastisch! Zeer uitgebreid en super van kwaliteit. Met live piano muziek en goede service in een prachtige sfeer en ambiance was het genieten!

di 25 december 2018