account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Oranjerie Ruurlo

Oranjerie Ruurlo

Of u nu komt voor een kopje koffie met appelgebak, een heerlijke lunch, uitgebreide High Tea of een culinair diner, u bent bij Oranjerie Ruurlo aan het juiste adres. Oranjerie Ruurlo beschikt over een sfeervol restaurant, een grote private dinning zaal en een groot terras met uitzicht op het kasteel. Onze keukenbrigade geeft aan elke klassieker wel een moderne twist. En de mooie ingrediënten liggen hier, op het legendarische landgoed, natuurlijk bijna voor het oprapen. Oranjerie Ruurlo maakt veel gebruik van producten welke afkomstig uit de Achterhoek en omgeving. Klassiek betekent ook zeker niet zwaar in deze keuken: de smaken zijn licht en zacht.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Wij hebben een high tea gewonnen via een beurs bij oranjerie Ruurlo. Het was echt enorm goed voor elkaar en ondanks dat het niets koste voor ons en het voor hen niets opleverde was het uitstekend. Ze hebben alles uit de kast gehaald om ons een fijne middag te bezorgen. Dit is ze goed gelukt!

za 01 december 2018

D.

Heerlijke warme lunch!

zo 18 november 2018

Y.

Heerlijke uitgebreide hightea, uitstekende service en prachtige locatie, aanrader!

za 27 oktober 2018

S.

De high tea was uitstekend. De kwaliteit van de zoete en hartige hapjes was heel goed. We hadden een grote ronde tafel bij het raam met een mooi uitzicht op het kasteel. Het personeel is erg attent. Voor de jarige in het gezelschap werd er nog appeltaart met een ijsfontijn gebracht. Echt een aanrader!

zo 21 oktober 2018