no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Osteria Michele

Osteria Michele

Eigenaar Michele groeide op in Sicilië. Hij kent het zuiden van Italië als zijn broekzak. Het land, de mensen ... en de smaken. Michele is trouwens specialist van de hele Italiaanse gastronomie. Want hij trekt er elk jaar meerdere keren op ontdekkingsreis. Om van elke streek de parels te proeven. Om ze mee te nemen, en om u ervan te laten genieten.

In de keuken staan voor u Alfonso en Roberto, twee neven. Pure Italianen. Zij verdienden hun sporen aan de kust van Napoli en in Piemonte. Van hen krijgt u écht Italiaans eten. Eenvoudig, maar ook altijd origineel.

Bij een authentieke keuken horen dagverse producten. Uw groenten haalt het restaurant dagelijks op de vroegmarkt. Het vlees komt van een lokale boerderij die zweert bij slow food. Bovendien is Alfonso een meesterlijke kok. Zijn vleesbereidingen zijn echte aanraders.

Ook de Italiaanse streekproducten zijn vers. Michele laat ze overvliegen. De burrata of de buffelmozzarella op uw bord rijpten de dag ervoor nog bij de kaasboer. Truffels als de 'bianchetto' of de 'nero pregiato'? Wijnen, olijfolie, kaas en charcuterie? Ze komen allemaal uit Italië...

Osteria Michele valt in de smaak. Bij de klanten. Bij de guide Michelin en bij Gault Millau, die de osteria een erkenning gaven. En het restaurant kreeg ook een bekroning vanuit Italië zelf. Osteria Michele draagt met trots het keurmerk van de 'Ospitalità Italiana'. Met die prijs onderscheidt de Italiaanse kamer van koophandel kwaliteitsvolle Italiaanse restaurants in het buitenland. Italianen weten de weg naar de Osteria dus te vinden. Net als iedereen die van kwaliteit houdt.
 • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
 • WiFi
 • € 25 - 50
 • Italiaans
 • Afhalen
 • Terras
 • BE-GUSTO
 • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.5

Gemiddelde score

 • 8.1/10   Kwaliteit
 • 7.5/10   Service
 • 7.1/10   Prijs/kwaliteit

K. uit Brussel (laken)

Een perfecte service ! zeer lekker, mooie presentatie en perfecte timimg! Bedankt het was de moeite waard ! Tot de volgende groep ! Kris Rycken Xception Events

do 19 april 2018

Johan De Clercq

fijn onthaal, vriendelijk,corecte uitleg over het eten en zeer spontane mensen. Zeker aan te raden en nog eens over te doen. Onthaal van Eric en tafelpersoneel zijn een must ook de chef kok niet te vergeten heeft de borden met veel liefde klaargemaakt.Het was een lust om de chef bezig te zien.

do 12 april 2018

René Tijdgat

Italie proeven is in de osteria Michèle gaan eten, steeds even lekker, vlotte en aangename bediening maar vooral lekket eten

za 31 maart 2018

C.

Lekker eten en prima service. Een aanrader.

za 24 februari 2018