account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Osteria Pomodoro

Osteria Pomodoro

De hele avond genieten van Italiaanse gerechten van medium size, voor een vaste menuprijs per avond van €28,50 p.p. De sfeer bij Osteria Pomodoro is gezellig en ongedwongen. Het restaurant heeft een Italian Chique interieur, met diverse zaaltjes en bankjes om te zitten. Iedereen is welkom, van gezinnen met kinderen tot groepjes familie, zakelijke gasten, stelletjes. Door de omvang van de zaak, kun je altijd rustig zitten en genieten.
  • Laadpaal auto
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ineke Arts

lekker eten, leuke bediening kortom een top avond👍👍

do 17 september 2020

Frank Verberne

De gerechten waren zeer goed. Misschien af en toe wat te groot. Maar dan kom je zeker nog een keer terug om de rest te proeven Het enige dat ik miste dat is de echte Italiaanse sfeer. Sfeer en beleving komt niet overeen. Voor de rest Topformule. Complimenten aan keukembrigade en bediening.

ma 14 september 2020

J.

Heerlijk gegeten. Veel keuze, goede smaken en lekkere wijn.

zo 13 september 2020

Jessica Van Elk

Het eten was heerlijk en smaakvolle gerechten. Zeker ook Italiaans zoals wij dat graag proeven. We zijn alleen.kleine eters en dan is het wel.duur in verhouding. Maar doir de kwaliteit,de vriendelijke bediening en locatie komen we zeker terug!

zo 13 september 2020