Resengo - Reserveer bij Overzicht in Antwerpen friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Overzicht

Overzicht

Overzicht is thuiskomen. Het servies van de bomma is boven gehaald en in elke hoek van de eetkamer valt wel iets te ontdekken. Wij zorgen voor de huisgemaakte seizoensaperitiefjes en proberen zoveel mogelijk producten van eigen bodem op jullie bord te brengen!

Bij ons thuis staat er zowel een goei stukske vlees met verse frietjes op de menu als een heerlijk vegetarisch schoteltje. In de herfst en de lente veranderen we de kaart zodat we steeds het beste op uw bord kunnen brengen.

In de winter ben je bij ons aan het juiste adres voor wat goeie comfortfood: varkenswangetjes gestoofd in bier en voor de groentenliefhebbers heerlijk gekarameliseerde pastinaak met pompoenpuree.

Nog iets om te drinken? Wat denkt ge van een herfstaperitiefke met kweepeer of een cantherellenvodka? De menu wordt aangevuld met enkele suggesties om de speciallekes van ’t moment ook een kans te geven!

Neem uwen tijd, blijf nog eventjes zitten en geniet na met een kanneke seizoenskoffie of een huisdigestieveke.

Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

Céline Snauwaert

heel gezellig & top service !!

Di 13 maart 2018

S. uit Rijkevorsel

Het was zoals altijd....heerlijk!!!

Vr 02 maart 2018

Stefaan de Buysscher

Wat een heerlijk zachte en perfect gebakken filet pur was me dat! De frieten en groenten erbij waren heerlijk. De dames die ons bedienden waren spontaan, vrolijk en op een fijne manier assertief!

Do 01 maart 2018

V. uit Berchem

Superlekker gegeten, allebei een vegetarische schotel. Bediening heel vriendelijk. Enkel de gemengde schotel als voorgerecht viel wat tegen. Voor de rest tiptop!

Do 08 februari 2018