account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

PK Bar & Kitchen

PK Bar & Kitchen

PK Utrecht is dé hotspot langs de Oudegracht in Utrecht! PK Utrecht is net wat groter en stadser dan het zusje in Bilthoven. Met drie verdiepingen is er keuze genoeg voor een cappuccino, lunch, vergaderruimte, diner of borrel. Bij ons geen ingewikkelde recepturen, maar wat we doen, doen we goed. Daar kun je op rekenen!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.1

Gemiddelde score

  • 8.4/10   Kwaliteit
  • 8.2/10   Service
  • 7.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jorg Demmer

Top, bediening enthousiast en snel. Eten smaakvol en mooi gepresenteerd. Zeker de moeite om nog een keer terug te komen.

vr 15 februari 2019

W.

Wij hebben heerlijk gegeten afgelopen maandag bij PK Bar & Pitchen. De bediening was top! Vriendelijk personeel. En zoals gevraagd hadden we een leuke tafel aan het raam. Prima! Wij komen graag nog eens terug.

ma 11 februari 2019

J. uit Driebergen

Zoals altijd geweldig!! Leuke sfeer, heerlijk gegeten en super gezellige bediening!!!

za 09 februari 2019

Ed Van Kempen

Fantastisch ontvangst, had gereserveerd en bij aankomst gaf ik mijn achternaam op. Wij konden gelijk een tafel uitzoeken en toen wij zaten kwam de gastheer vragen of ik (mijn voornaam) was. Dit gaf gelijk een gevoel van welkom, niet mijnheer maar tutoyeren. De positieve toon was gelijk gezet. Heerlijk gegeten en veel langer dan gepland blijven naborrelen. Gezellige tent met uitzicht op de gracht. Wij komen zeker terug.

zo 03 februari 2019