account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

PUCK

PUCK

PUCK is de eerste airhockeyhal van Europa, waar je ook nog eens terecht kan voor heerlijke gerechten en spannende cocktails. Neem plaats in het restaurant of op het terras, of ga los op één van de vele verschillende airhockeytafels!

Brunchen, lunchen of dineren bij PUCK is een unieke ervaring. De zon staat al vroeg op ons terras en elke dag kan je vanaf 11 uur je dag goed beginnen met een heerlijke koffie en versgeperste sapjes. Je brunch of lunch kan je zo bijzonder maken als je zelf wilt. Zo serveren wij bijvoorbeeld een tosti met vijf soorten kaas, kan je een frisse salade eten of probeer spannende combinaties zoals onze Brusselse wafels met kip, of wentelteefjes met gerookte zalm. Ook serveren wij verschillende lunch cocktails.

Voor het diner serveren we klassieke, bourgondische gerechten die regelmatig wisselen, met bijpassende wijnen en cocktails. Op onze kaart staat altijd een spannend 3-gangen menu voor €29,-. Verder is de kaart erg variërend. Zo zijn er veel kleine, snelle hapjes om te delen, maar maken we ook veel gebruik van slow cooked gerechten.

Na het eten kan je PUCK niet verlaten zonder een potje te hebben gespeeld. Naast restaurant en bar zijn wij ook een airhockeywalhalla. De enige plek in Europa waar je 15 airhockey tafels bij elkaar vindt en ook nog zo’n 10 andere arcade kasten, zoals Pinball, Guitar Hero en Dance Dance Revolution.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Ander
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon