no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Pacific Eiland

Pacific Eiland

Zoals het een eiland betaamt, ligt restaurant Pacific Eiland in het water. Dit uitnodigende domein, langs de toeristische, historische vestingsroute, is enkel te bereiken via een idyllisch brugje. Omstreeks 1640 werd dit eiland door de Spaanse bezetters aangelegd om de vijand af te schrikken en als munitiedepot.

Nu is het omgetoverd tot een oord van rust en ontspanning waar jong en oud welkom zijn. Ten midden groen, op 300 meter van het station en toch slechts op een steenworp van het stadscentrum.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

J.

Op een zachte lente avond zoals op 18 april 2018 , met zomerse temperaturen ,....het voorrecht hebben , om op een echt eiland met puur natuur en water errond, midden in stad Ieper , te kunnen genieten met reisvrienden , van een heerlijk assortiment voorgerechtjes , een koel wijntje, ....net voor een schitterende zeer verse koningskabeljauw , op een bedje van verse groentjes , ...met als dessert een heerlijke kombinatie van ijskreem, kersen en wat rhum.... is een zalig gevoel, dat men uren lang voorgeschoteld krijgt door Roger van Eygen , de chef van Pacific Eiland restaurant te Ieper . Top ! Johan Verbanck

wo 18 april 2018

Jean Soens

het was prachtig eten en een goede bediening, voor herhaling vatbaar.

zo 15 april 2018

C. uit Gullegem

Het was super lekker, erg verfijnd, vriendelijk onthaal en service een echte aanrader waar ik zeker nog zal komen 👍😊

wo 11 april 2018

W.

Zeer geslaagd en alleszins voor herhaling vatbaar

wo 11 april 2018