Resengo - Go out & enjoy friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Paintball Waasland

Paintball Waasland

Paintball is een sport die ontstaan is in de Verenigde Staten, waar het voor het eerst gespeeld werd in de jaren 80. Het is de bedoeling dat men elkaar beschiet met verfballetjes (gevuld met een onschadelijk gelatine-kleurstoffenmengsel).

In 1970 gebruikte James Hale van Daisy Manufacturing voor het eerst een geweer als paintballgeweer. Dit geweer was ontwikkeld voor boeren om bomen en vee te markeren. Het eerste paintballspel werd in New Hampshire gespeeld in 1981 door Bod Gurnsey, Hayes Noel en Charles Gaines.

De kracht achter de balletjes is niet gering, vooral vanaf korte afstand. Een schot op het lichaam kan pijnlijk zijn. Niet zelden heeft een speler een blauwe plek na het schot. Een schot op het hoofd kan zelfs ernstige verwondingen veroorzaken, vooral van dichtbij. Daarom zijn gelaatsmaskers verplicht bij paintball.

Het terrein heeft een oppervlakte van 1200 m² en is gelegen in de Buitenstraat 132 C De Klinge

Het is opgebouwd met verschillende staketsels, sluipwegen en doolhoven zodat er de meest gespeelde paintball varianten kunnen worden gedaan.

Het terrein wordt regelmatig aangepast zodat het telkens een uitdaging blijft om bij ons langs te komen voor een gezellig spelletje.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

Robin De Wit

Was een zeer leuke avond. Ik ben hiernaartoe getrokken voor mijn verjaardag, wat een zeer hectische bedoening moet zijn geweest voor de begeleiders. Maar zij hebben ons heel goed ontvangen en al onze wensen verzorgd. Hele toffe avond !

Ma 05 februari 2018

Kevin Hamelinck

Het was een hele toffe avond En de man die de uitleg moest geven en ons moest klaarmaken is top !

Do 11 januari 2018

J.

Top middag gehad

Wo 03 januari 2018

E.

De paintball was heel tof! Goede begeleiding en organisatie! We hebben ons fantastisch geamuseerd! Ook het eten erna was dik in orde! Het was een fijne avond voor ons allemaal!

Vr 24 november 2017