account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Paintball Waasland

Paintball Waasland

Paintball is een sport die ontstaan is in de Verenigde Staten, waar het voor het eerst gespeeld werd in de jaren 80. Het is de bedoeling dat men elkaar beschiet met verfballetjes (gevuld met een onschadelijk gelatine-kleurstoffenmengsel).

In 1970 gebruikte James Hale van Daisy Manufacturing voor het eerst een geweer als paintballgeweer. Dit geweer was ontwikkeld voor boeren om bomen en vee te markeren. Het eerste paintballspel werd in New Hampshire gespeeld in 1981 door Bod Gurnsey, Hayes Noel en Charles Gaines.

De kracht achter de balletjes is niet gering, vooral vanaf korte afstand. Een schot op het lichaam kan pijnlijk zijn. Niet zelden heeft een speler een blauwe plek na het schot. Een schot op het hoofd kan zelfs ernstige verwondingen veroorzaken, vooral van dichtbij. Daarom zijn gelaatsmaskers verplicht bij paintball.

Het terrein heeft een oppervlakte van 1200 m² en is gelegen in de Buitenstraat 132 C De Klinge

Het is opgebouwd met verschillende staketsels, sluipwegen en doolhoven zodat er de meest gespeelde paintball varianten kunnen worden gedaan.

Het terrein wordt regelmatig aangepast zodat het telkens een uitdaging blijft om bij ons langs te komen voor een gezellig spelletje.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Fantastisch kinderfeestje! Ze hebben er allemaal van genoten en willen zeker terugkomen.

wo 22 december 2021

F.

TOP ;)

za 18 december 2021

Kimberly Van Opdorp

Hele fijne ervaring. Kids waren super enthousiast en willen zeker nog eens terug 🥳. Ook het kindje met glutenintolerantie werd verwend met lekker koekjes ! Dank je ! 🤩

zo 28 november 2021

Katrijn Van Hauwe

Een heerlijke namiddag voor jongens en meisjes, leuke spelletjes, vriendelijke begeleiding: aanrader

wo 27 oktober 2021