account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Paintball Waasland

Paintball Waasland

Paintball is een sport die ontstaan is in de Verenigde Staten, waar het voor het eerst gespeeld werd in de jaren 80. Het is de bedoeling dat men elkaar beschiet met verfballetjes (gevuld met een onschadelijk gelatine-kleurstoffenmengsel).

In 1970 gebruikte James Hale van Daisy Manufacturing voor het eerst een geweer als paintballgeweer. Dit geweer was ontwikkeld voor boeren om bomen en vee te markeren. Het eerste paintballspel werd in New Hampshire gespeeld in 1981 door Bod Gurnsey, Hayes Noel en Charles Gaines.

De kracht achter de balletjes is niet gering, vooral vanaf korte afstand. Een schot op het lichaam kan pijnlijk zijn. Niet zelden heeft een speler een blauwe plek na het schot. Een schot op het hoofd kan zelfs ernstige verwondingen veroorzaken, vooral van dichtbij. Daarom zijn gelaatsmaskers verplicht bij paintball.

Het terrein heeft een oppervlakte van 1200 m² en is gelegen in de Buitenstraat 132 C De Klinge

Het is opgebouwd met verschillende staketsels, sluipwegen en doolhoven zodat er de meest gespeelde paintball varianten kunnen worden gedaan.

Het terrein wordt regelmatig aangepast zodat het telkens een uitdaging blijft om bij ons langs te komen voor een gezellig spelletje.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.9

Gemiddelde score

  • 10/10   Kwaliteit
  • 10/10   Service
  • 9.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Echt een top ervaring! Geweldige service en aangename organisatoren. Zeker voor herhaling vatbaar!

za 17 juli 2021

K. uit De Klinge

De kinderen hebben er erg van genoten ! Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg naar de kinderen toe . Indien nodig staan ze meteen klaar met de nodige verzorging . ( ijszakje )

za 17 juli 2021

Daphné Van Den Bonne

Ondanks het slechte weer hebben de mensen van hetbpaintballcentrum zo hun best gedaan om de namiddag toch zo goed als mogelijk op te vangen. Het onthaal was ook heel top. De mensesn waren super vriendelijk en heel enthousiast, en het was mooi om te zien hoe hun interactie met hele luidkelende pubbers was, echt een aanrader voor iedereen.

zo 04 juli 2021

A. uit Oudegem

Super leuk. Goede uitleg ook.

zo 27 juni 2021