account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Paintball Waasland

Paintball Waasland

Paintball is een sport die ontstaan is in de Verenigde Staten, waar het voor het eerst gespeeld werd in de jaren 80. Het is de bedoeling dat men elkaar beschiet met verfballetjes (gevuld met een onschadelijk gelatine-kleurstoffenmengsel).

In 1970 gebruikte James Hale van Daisy Manufacturing voor het eerst een geweer als paintballgeweer. Dit geweer was ontwikkeld voor boeren om bomen en vee te markeren. Het eerste paintballspel werd in New Hampshire gespeeld in 1981 door Bod Gurnsey, Hayes Noel en Charles Gaines.

De kracht achter de balletjes is niet gering, vooral vanaf korte afstand. Een schot op het lichaam kan pijnlijk zijn. Niet zelden heeft een speler een blauwe plek na het schot. Een schot op het hoofd kan zelfs ernstige verwondingen veroorzaken, vooral van dichtbij. Daarom zijn gelaatsmaskers verplicht bij paintball.

Het terrein heeft een oppervlakte van 1200 m² en is gelegen in de Buitenstraat 132 C De Klinge

Het is opgebouwd met verschillende staketsels, sluipwegen en doolhoven zodat er de meest gespeelde paintball varianten kunnen worden gedaan.

Het terrein wordt regelmatig aangepast zodat het telkens een uitdaging blijft om bij ons langs te komen voor een gezellig spelletje.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

karen van nuffel

Wij hadden een verjaardagsfeestje voor onze oudste zoon (12j) en het was een groot succes, zowel voor de jongens als de meisjes. vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg, leuke spelbegeleiding en lekkere poffertjes. Een echte aanrader.

zo 27 januari 2019

Thomas Nollet

voor de 1ste keer gaan paintballen bij paintball waasland echt en een super ervaring alles was top echt een aanrader wij komen zeker nog terug

do 17 januari 2019

N. uit Burcht

Mijn dochter heeft een leuk verjaardagsfeestje gehad. Super goede begeleiding, leuke spelletjes, vriendelijk ontvangst. Tip Top. Mooie binnenruimte om te paintballen.

zo 30 december 2018

M.

Prachtige service met voldoende variëteit aan spelmodussen. Catering achteraf is ook goed verzorgd.

vr 23 november 2018