accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Paintball Waasland

Contact

Paintball is een sport die ontstaan is in de Verenigde Staten, waar het voor het eerst gespeeld werd in de jaren 80. Het is de bedoeling dat men elkaar beschiet met verfballetjes (gevuld met een onschadelijk gelatine-kleurstoffenmengsel).

In 1970 gebruikte James Hale van Daisy Manufacturing voor het eerst een geweer als paintballgeweer. Dit geweer was ontwikkeld voor boeren om bomen en vee te markeren. Het eerste paintballspel werd in New Hampshire gespeeld in 1981 door Bod Gurnsey, Hayes Noel en Charles Gaines.

De kracht achter de balletjes is niet gering, vooral vanaf korte afstand. Een schot op het lichaam kan pijnlijk zijn. Niet zelden heeft een speler een blauwe plek na het schot. Een schot op het hoofd kan zelfs ernstige verwondingen veroorzaken, vooral van dichtbij. Daarom zijn gelaatsmaskers verplicht bij paintball.

Het terrein heeft een oppervlakte van 1200 m² en is gelegen in de Buitenstraat 132 C De Klinge

Het is opgebouwd met verschillende staketsels, sluipwegen en doolhoven zodat er de meest gespeelde paintball varianten kunnen worden gedaan.

Het terrein wordt regelmatig aangepast zodat het telkens een uitdaging blijft om bij ons langs te komen voor een gezellig spelletje.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.5/10Kwaliteit
  • 9.6/10Service
  • 9.4/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Charlene Brack

De kinderen hebben een geweldig feest gehad! Heel tof en professioneel. Ook een hele vriendelijke en correcte uitbater die kennis van zaken heeft.

zo 24 september 2023

Noah Malengier

Het was een super toffe namiddag met mijn vrienden!!

di 29 augustus 2023

Cindy Delaruelle

Vriendelijke ontvangst, goede begeleiding en veel poffertjes! De kinderen vonden het super leuk!

za 10 juni 2023

Joris Boven

Het was een supertoffe ervaring voor onze 15 jarige zoon met zijn vrienden! De man des huizes was enorm professioneel en duidelijk naar wat er mag en niet mag op het parcours maar deed dit alles op een uiterst vriendelijke respectvolle manier naar de jongeren. Hij hield alles enorm goed in het oog waardoor wij als ouder ook alleen maar een gerust hart hadden! Alle spelletjes werden ook zeer duidelijk uitgelegd en hij zorgde voor enorm veel afwisseling en variatie in het spel! Het was subliem en zijn geld meer dan waard!

zo 21 mei 2023