account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Paletti

Paletti

Ristopub Paletti is ontstaan vanuit internationale vriendschap en passie voor eten. Als team van twee Italianen en twee Maastrichtenaren, hebben wij het beste genomen van horeca over de hele wereld. In dit concept brengen wij onze twee culturen bij elkaar: Zuid-Italië en Zuid-Limburg. Beide culturen met dezelfde kenmerken zoals uitgebreid genieten van eten en drinken met familie en vrienden. Hier bij Paletti bieden wij een unieke ervaring van zuid-Italiaanse producten die uitgeserveerd worden op een bourgondische wijze. Wij delen onze kennis en vernieuwende gerechten die geïnspireerd zijn door beiden culturen; alles Paletti!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Super!

za 11 juni 2022

Cindy Vroomen

Het was onze eerste keer bij paletti , heerlijk gegeten , gastvrij personeel en heel vriendelijk , zelden zo een lekkere pizza gegeten , voorgerecht was prachtig opgediend . Wij komen zeker terug !!

vr 27 mei 2022

Jantine De Groot

Heerlijk gegeten!

za 14 mei 2022

J.

Het eten was heerlijk en de bediening heel vriendelijk. Ook voor onze dochter was het fijn dat de pizza in een kinder-pizza kon worden veranderd.

za 07 mei 2022