account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Reuvershoeve

Reuvershoeve

Wie door de glazen wand onze keuken inkijkt, ziet het meteen: allemaal koekenpannen op het vuur. Koekenpannen die voor niets anders worden gebruikt dan de befaamde pannenkoeken van Reuvershoeve en waarin het beslag en de vulling onder toeziend oog van onze chef bakken en garen.

Perfecte pannenkoeken bakken is een kunst die begint met het juiste beslag. Het recept voor ons beslag komt van oma Westdijk die ons moederbedrijf 'Pannekoekhuis Strijland', waar onze familie sinds 1967 pannenkoeken bakt, heeft gesticht. Zij heeft de basis gelegd voor het familierecept waarin, dat willen we wel verklappen, verse ingrediënten als kakelverse eieren, een grote rol spelen. Wij zijn de derde generatie Westdijk en trots op deze mooie traditie die we hier voortzetten met een eigentijdse touch.

Reuvershoeve biedt meer dan 60 soorten ambachtelijk gebakken pannenkoeken: van traditionele pannenkoeken met appel en/of spek tot de 'Specials' van het huis, zoals 'Pannenkoek Carpaccio' of 'Pannenkoek Schwarzwalder'.

Laat uw ogen eens dwalen over onze pannenkoekenkaart en laat u verrassen door de spannende combinaties en verse vullingen... En als iemand in uw gezelschap een dieet of allergie heeft, zoals een lactosevrij dieet of een notenallergie, dan houden wij daar graag rekening mee. Laat het ons wel even tijdig weten!
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dick Becks

een sfeervol en leuk restaurant om te eten,niet alleen pannekoeken,maar ook andere lekkernij.Het toetje was om te smullen.Ik kan dit bij iedereen aanraden om te gaan eten.Wij zijn nu voor de 2e keer geweest,maar het blijft lekker.

wo 25 december 2019

Devin Nijman

Erg tevreden was zeer netjes. Vriendelijk personeel en heerlijk gegeten.

do 07 november 2019

G.

Heerlijk gegeten, een aanrader!

do 24 oktober 2019

W.

Altijd een nieuwe pannenkoek van de maand waardoor er veel afwisseling is in keuze. Voor ieder wat wils. Ook een voor-, hoofd- en nagerecht kun je bestellen. Uitstekende bediening altijd vriendelijk. En nog een fijne bijkomstigheid is dat zij ook thuis bezorgen. Dat doen wij liever niet want dan hebben wij een heerlijk avondje uit samen of met familie. Het sparen voor een tweede pannenkoek gratis bij de Jumbo is ook een top idee! Daar maken wij ook altijd gebruik van met als punten sparen onze klantenpas voor leuke korting! Kortom we blijven komen. Wij zijn enorm tevreden over Reuvershoeve!!

vr 04 oktober 2019