account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Reuvershoeve

Reuvershoeve

Wie door de glazen wand onze keuken inkijkt, ziet het meteen: allemaal koekenpannen op het vuur. Koekenpannen die voor niets anders worden gebruikt dan de befaamde pannenkoeken van Reuvershoeve en waarin het beslag en de vulling onder toeziend oog van onze chef bakken en garen.

Perfecte pannenkoeken bakken is een kunst die begint met het juiste beslag. Het recept voor ons beslag komt van oma Westdijk die ons moederbedrijf 'Pannekoekhuis Strijland', waar onze familie sinds 1967 pannenkoeken bakt, heeft gesticht. Zij heeft de basis gelegd voor het familierecept waarin, dat willen we wel verklappen, verse ingrediënten als kakelverse eieren, een grote rol spelen. Wij zijn de derde generatie Westdijk en trots op deze mooie traditie die we hier voortzetten met een eigentijdse touch.

Reuvershoeve biedt meer dan 60 soorten ambachtelijk gebakken pannenkoeken: van traditionele pannenkoeken met appel en/of spek tot de 'Specials' van het huis, zoals 'Pannenkoek Carpaccio' of 'Pannenkoek Schwarzwalder'.

Laat uw ogen eens dwalen over onze pannenkoekenkaart en laat u verrassen door de spannende combinaties en verse vullingen... En als iemand in uw gezelschap een dieet of allergie heeft, zoals een lactosevrij dieet of een notenallergie, dan houden wij daar graag rekening mee. Laat het ons wel even tijdig weten!
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

W.

Heerlijk gegeten in een mooi restaurant! Ondanks de drukte stond de bestelling snel op tafel. Groot compliment voor alle medewerkers van de Reuvershoeve!

za 16 maart 2019

Corina Pels

Wederom weer heerlijk gesmuld, dit keer van een Pannekoek van de maand. Aansluitend van een verrukkelijk Brownie toetje. Kortom, eten en service weer top, zoals wij van de Reuvershoeve gewend zijn.

vr 08 maart 2019

A.

Lekker gegeten en ondanks de drukte werden we snel geholpen.

za 23 februari 2019

M.

Ik vind het altijd geweldig,het enige minpunt is,dat ik geen keuze kan maken uit al die heerlijke pannenkoeken .

vr 22 februari 2019