account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Reuvershoeve

Reuvershoeve

Wie door de glazen wand onze keuken inkijkt, ziet het meteen: allemaal koekenpannen op het vuur. Koekenpannen die voor niets anders worden gebruikt dan de befaamde pannenkoeken van Reuvershoeve en waarin het beslag en de vulling onder toeziend oog van onze chef bakken en garen.

Perfecte pannenkoeken bakken is een kunst die begint met het juiste beslag. Het recept voor ons beslag komt van oma Westdijk die ons moederbedrijf 'Pannekoekhuis Strijland', waar onze familie sinds 1967 pannenkoeken bakt, heeft gesticht. Zij heeft de basis gelegd voor het familierecept waarin, dat willen we wel verklappen, verse ingrediënten als kakelverse eieren, een grote rol spelen. Wij zijn de derde generatie Westdijk en trots op deze mooie traditie die we hier voortzetten met een eigentijdse touch.

Reuvershoeve biedt meer dan 60 soorten ambachtelijk gebakken pannenkoeken: van traditionele pannenkoeken met appel en/of spek tot de 'Specials' van het huis, zoals 'Pannenkoek Carpaccio' of 'Pannenkoek Schwarzwalder'.

Laat uw ogen eens dwalen over onze pannenkoekenkaart en laat u verrassen door de spannende combinaties en verse vullingen... En als iemand in uw gezelschap een dieet of allergie heeft, zoals een lactosevrij dieet of een notenallergie, dan houden wij daar graag rekening mee. Laat het ons wel even tijdig weten!
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Joop Keuterink

Het was weer heerlijk, en we zullen het weer aanbevelen aan onze camping gasten! Bedankt Joop en Carine www.minicampingmolenallee.nl

za 04 juli 2020

Anoniem Lammers

Heerlijk geluncht met mijn buurvrouw. Het was goed verzorgd en heerlijk .zeker doen we het nogmaals. Groetjes Wilma Lammers.

di 23 juni 2020

Yvonne de Wit

We hebben er van genoten, heerlijk op het terras gezeten. En helemaal prima op anderhalve meter afstand.

za 13 juni 2020

Anoniem Garritsen

men zegt dat er moeilijk aan goed personeel te komen is. reuvershoeve blijkthier geen last van te hebben. vriendelijk behulpzaam en kennis van zaken. chapeau voor deze club mensen.

vr 12 juni 2020