account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Pannenkoekenboerderij De Tolboom

Pannenkoekenboerderij De Tolboom

Ons restaurant is gevestigd in monumentale boerderij De Tolboom in Terschuur. In deze boerderij bevond zich een tolhuis. Het pand dateert reeds uit 1700, maar in 1901 werd de huidige boerderij op de fundering opnieuw opgebouwd. De boerderij, die oorspronkelijk een hoeve was, is tot het einde van de vorige eeuw een boerenbedrijf geweest met vele hectare grond. In 2004 kwam De Tolboom in het bezit van de huidige eigenaar. In dat jaar is de boerderij grondig gerenoveerd. In 2009 werd de voormalige schuur volledig gerenoveerd.

De huidige eigenaar, René Gejas, heeft al ruim 20 jaar ervaring in deze sector en zal samen met zijn vrouw Linda, een pannenkoekenboerderij gaan runnen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Susanna Van den brink

vriendelijke en vlotte bediening, en zelfs een twee soorten pannenkoek. (appel rozijn/ spek kaas). Pannenkoeken waren goed gevuld, en smaakten prima.

wo 15 januari 2020

H. uit Barneveld

Prima, heel goed

vr 10 januari 2020

L.

De Tolboom is veel meer dan een pannenkoekenboerderij! Sfeervolle en stijlvolle inrichting! Het eten biedt voor elk wat wils. Goede bediening, lekker eten en prettige sfeer!

za 28 december 2019

M.

Vriendelijke bediening en lekkere pannenkoeken. Er heerst een gezellige sfeer in het restaurant.

di 10 december 2019