no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Pannenkoekenboerderij De Tolboom

Pannenkoekenboerderij De Tolboom

Ons restaurant is gevestigd in monumentale boerderij De Tolboom in Terschuur. In deze boerderij bevond zich een tolhuis. Het pand dateert reeds uit 1700, maar in 1901 werd de huidige boerderij op de fundering opnieuw opgebouwd. De boerderij, die oorspronkelijk een hoeve was, is tot het einde van de vorige eeuw een boerenbedrijf geweest met vele hectare grond. In 2004 kwam De Tolboom in het bezit van de huidige eigenaar. In dat jaar is de boerderij grondig gerenoveerd. In 2009 werd de voormalige schuur volledig gerenoveerd.

De huidige eigenaar, René Gejas, heeft al ruim 20 jaar ervaring in deze sector en zal samen met zijn vrouw Linda, een pannenkoekenboerderij gaan runnen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit

Gerda Fierloos

Het was heerlijk en gezellig druk

vr 11 mei 2018

Dieneke van Eckeveld

wij hadden een tafeltje gereserveerd in een hoekje, kregen we ook. En we hebben heerlijk gegeten, en gepraat. Een goede bediening. Super;-)

za 07 april 2018

L. uit Ede

Erg vriendelijke medewerkers Mooi restaurant met speelmogelijkheden voor kinderen

di 03 april 2018

Marijke Lokhorst

Heerlijk gegeten. personeel erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben daar de verjaardag van mijn man gevierd. Personeel deed sterretjes ( vuurwerk) bij het hoofdmenu, er werd zelfs gezongen. Super leuk gedaan . Onze complimenten. De Tolboom ziet er sfeervol uit!

wo 28 maart 2018