account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Pannenkoekenboerderij De Tolboom

Pannenkoekenboerderij De Tolboom

Ons restaurant is gevestigd in monumentale boerderij De Tolboom in Terschuur. In deze boerderij bevond zich een tolhuis. Het pand dateert reeds uit 1700, maar in 1901 werd de huidige boerderij op de fundering opnieuw opgebouwd. De boerderij, die oorspronkelijk een hoeve was, is tot het einde van de vorige eeuw een boerenbedrijf geweest met vele hectare grond. In 2004 kwam De Tolboom in het bezit van de huidige eigenaar. In dat jaar is de boerderij grondig gerenoveerd. In 2009 werd de voormalige schuur volledig gerenoveerd.

De huidige eigenaar, René Gejas, heeft al ruim 20 jaar ervaring in deze sector en zal samen met zijn vrouw Linda, een pannenkoekenboerderij gaan runnen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Monique Doppenberg

Vriendelijke bediening en overheerlijke pannenkoeken. Een aanrader!

za 14 maart 2020

I. uit Achterveld

Heerlijk eten, vriendelijk personeel, geen harde muziek. Kortom : ga zo door!!!

vr 13 maart 2020

J.

Zoals altijd was de bediening weer uiterst vriendelijk en vlot, ondanks de volle zaal. De kwaliteit is altijd top in de Tolboom. Hier komen we zeker weer terug.

zo 01 maart 2020

D.

Alleen de volgende keer de snoepjes die bij de surprise horen niet aan de kinderen laten zien zou ik zeggen. Anders willen ze die alleen nog eten

do 27 februari 2020