accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Pannenkoekenboerderij De Tolboom

Contact

Ons restaurant is gevestigd in monumentale boerderij De Tolboom in Terschuur. In deze boerderij bevond zich een tolhuis. Het pand dateert reeds uit 1700, maar in 1901 werd de huidige boerderij op de fundering opnieuw opgebouwd. De boerderij, die oorspronkelijk een hoeve was, is tot het einde van de vorige eeuw een boerenbedrijf geweest met vele hectare grond. In 2004 kwam De Tolboom in het bezit van de huidige eigenaar. In dat jaar is de boerderij grondig gerenoveerd. In 2009 werd de voormalige schuur volledig gerenoveerd.

De huidige eigenaar, René Gejas, heeft al ruim 20 jaar ervaring in deze sector en zal samen met zijn vrouw Linda, een pannenkoekenboerderij gaan runnen.
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10Kwaliteit
  • 9.3/10Service
  • 8.9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G. uit DORDRECHT

Een pannenkoek eten bij De Tolboom is een feest en dat is nu weer bevestigd. We hebben weer heerlijk gesmuld van de pannenkoek. Zoals altijd een vlotte en vriendelijke bediening. Ga zo door.

do 16 maart 2023

Elly Snijder

Gezellig restaurant, lieve en nette bediening, prijs/kwaliteit 👍, heerlijk gegeten.

zo 26 februari 2023

Margretha Van de Kamp

Gezellig restaurant, ruime keuze, snelle service, lekker eten. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

za 25 februari 2023

F.

Heerlijk gegeten gezellige sfeer fijne en vriendelijke bediening

zo 12 februari 2023