account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Pannenkoekenboerderij De Tolboom

Pannenkoekenboerderij De Tolboom

Ons restaurant is gevestigd in monumentale boerderij De Tolboom in Terschuur. In deze boerderij bevond zich een tolhuis. Het pand dateert reeds uit 1700, maar in 1901 werd de huidige boerderij op de fundering opnieuw opgebouwd. De boerderij, die oorspronkelijk een hoeve was, is tot het einde van de vorige eeuw een boerenbedrijf geweest met vele hectare grond. In 2004 kwam De Tolboom in het bezit van de huidige eigenaar. In dat jaar is de boerderij grondig gerenoveerd. In 2009 werd de voormalige schuur volledig gerenoveerd.

De huidige eigenaar, René Gejas, heeft al ruim 20 jaar ervaring in deze sector en zal samen met zijn vrouw Linda, een pannenkoekenboerderij gaan runnen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Linda Van den Hoek

Ontzettend lekker gegeten, en voor ieder wat wils. Vriendelijke bediening.

za 19 september 2020

Cilia Van leeuwen

Er was volop gedacht aan de 1,5 meter afstand. Personeel was weer super vriendelijk. Wij hadden gevraagd om een menukaart zonder prijzen achter de gerechten dat hadden ze zelfs voor ons geregeld. Last minute gevraagt of ze van een ijsje een verjaardags ijsje konden maken zelfs dat was geen probleem. We mochten net zolang blijven zitten als we wilde er was niemand die ons weg keek. Kortom .... fantastisch .

za 19 september 2020

A.

goed

do 17 september 2020

I.

Het waren heerlijke pannenkoeken

za 12 september 2020