account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Pannenkoekenboerderij De Tolboom

Pannenkoekenboerderij De Tolboom

Ons restaurant is gevestigd in monumentale boerderij De Tolboom in Terschuur. In deze boerderij bevond zich een tolhuis. Het pand dateert reeds uit 1700, maar in 1901 werd de huidige boerderij op de fundering opnieuw opgebouwd. De boerderij, die oorspronkelijk een hoeve was, is tot het einde van de vorige eeuw een boerenbedrijf geweest met vele hectare grond. In 2004 kwam De Tolboom in het bezit van de huidige eigenaar. In dat jaar is de boerderij grondig gerenoveerd. In 2009 werd de voormalige schuur volledig gerenoveerd.

De huidige eigenaar, René Gejas, heeft al ruim 20 jaar ervaring in deze sector en zal samen met zijn vrouw Linda, een pannenkoekenboerderij gaan runnen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.j. Floor

Correct en snel, zelfs bij bijna volle 'bak'.

wo 07 augustus 2019

J.

De kwaliteit van de pannenkoeken zijn uitstekend. Het meel wat gebruikt wordt geeft aan de pannenkoeken een overheerlijke smaak. De service is ook geweldig. Wij wilden bij veel bestellingen net even een ander smaakje of sausje. Geen probleem kon geregeld worden. Fijne bediening!!

vr 19 juli 2019

Ivonne Van Den Heuvel

Echt een aanrader, zowel voor de pannekoeken als de andere menu's.

vr 05 juli 2019

A.

Prima service en heerlijke pannenkoek op een mooi terras.

za 22 juni 2019