account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Pannenkoekenboerderij De Tolboom

Pannenkoekenboerderij De Tolboom

Ons restaurant is gevestigd in monumentale boerderij De Tolboom in Terschuur. In deze boerderij bevond zich een tolhuis. Het pand dateert reeds uit 1700, maar in 1901 werd de huidige boerderij op de fundering opnieuw opgebouwd. De boerderij, die oorspronkelijk een hoeve was, is tot het einde van de vorige eeuw een boerenbedrijf geweest met vele hectare grond. In 2004 kwam De Tolboom in het bezit van de huidige eigenaar. In dat jaar is de boerderij grondig gerenoveerd. In 2009 werd de voormalige schuur volledig gerenoveerd.

De huidige eigenaar, René Gejas, heeft al ruim 20 jaar ervaring in deze sector en zal samen met zijn vrouw Linda, een pannenkoekenboerderij gaan runnen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Wim Vink

We waren voor de 2e keer bij jullie samen met onze buren. Ook zij waren verrast door jullie restaurant en leuke bediening. We zeggen het voort.

wo 14 november 2018

A. uit Barneveld

Voor een gezellig avondje en heerlijk eten!

do 08 november 2018

M. uit Amersfoort

Je kan er heerlijk een gluten- en lactosevrije pannenkoek eten! De bediening is ook gastvrij. Wij komen graag een keertje terug!!

vr 26 oktober 2018

René Beckman

Super goede bediening en de pannenkoeken smaakten prima. Prijs/kwaliteit verhouding heel goed.

zo 09 september 2018