account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

PAPS

PAPS

Proeven Artisanaal, Puur en SociaalCulinaire hotspot van formaat in centrum van Berlaar. Na ettelijke stages in binnen- en buitenland en jaren ervaring te hebben opgedaan in restaurants 't Korenaer en Escabeche, verwent Chef Sonny Wuyts U met zijn persoonlijke visie op gastronomie. Na maanden van voorbereiding staat hij met zijn team klaar om U te verwennen.

In het restaurant is er ook een smaakboetiek. Daar kan je fantastische producten kopen waar het team zelf echt wild van is. Ze speuren naar pareltjes van artisanale smaakmakers, zoals bieren, wijnen, kazen en andere delicatessen.”
Achteraan mooi groot terras waar in de zomer buiten kan genoten worden.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Aziatisch
  • Frans/Belgisch
  • Italiaans
  • Terras
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marc Verlinden

ik ga beginnen met de service. Uitstekend. de maître doet dat perfect. Zeer stijlvol en charmant. Behulpzaam. We konden de wijnen proeven alvorens te beslissen. Professionele uitleg bij de gerechten. Top. Dan de kwaliteit van de menu. we hebben gekozen voor de 5 gangen menu. Super lekker en verfijnd.. Zeer mooie borden. Schilderijtjes. Top gastronomie. Dan de wijnen. We hadden het geluk dat de Canadese wijnboer Hardies op bezoek was. Fijne babbel mee gedaan in het engels en frans. We hebben zijn chardonnay gedronken bij de gambas. Aparte stijl. je proeft de terroir (kalksteen) in de wijn wat ik persoonlijk fantastisch vind. Allen was de wijn wat gespannen en strak. maar dat is nu eenmaal de stijl. De andere wijnen waren ook lekker maar ik denk dat niet alle wijnen gaan aanslaan bij een breed publiek. Sommige wijnen waren ook vrij prijzig. Kortom het was een gastronomische topmiddag. we hebben er van 12.00 tot 15.30 gezeten. Tot binnenkort!

vr 13 mei 2022

N.

Zalig op terras in het zonnetje genoten van top gerechten en zeer vriendelijke bediening.

zo 08 mei 2022

Yannick De Keuster

Super gezellige setting, top eten, geweldige service! Avondje genieten!

za 07 mei 2022

H. uit Bouwel

Zeer lekker gegeten, vlotte bediening en mooi interieur.

vr 29 april 2022