account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Parc Breda

Parc Breda

Bent u op zoek naar een gezellige locatie voor uw bedrijfsborrel in Breda? Parc is dé hotspot van Breda, wij zijn gevestigd midden op de Grote Markt. Met een A-locatie in de gezelligste binnenstad van Nederland en kwalitatief hoogstaande producten verzorgen wij ook een beleving. Parc is een modern restaurant in het centrum van Breda. U kunt hier heerlijk vertoeven op het grote terras of binnen plaatsnemen op de leren banken en gestoffeerde stoeltjes. Daarnaast kunt u tijdens een dagje winkelen in Breda centrum heerlijk in de middag lunchen bij ons! Tijdens de lunch staan er verschillende broodjes, soepen en salades op het menu. 's Avonds staan er prachtige vlees- en visgerechten op de kaart.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8

Gemiddelde score

  • 8.3/10   Kwaliteit
  • 8/10   Service
  • 7.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Heerlijk gegeten en gedronken! Goede service. Top!

za 17 juli 2021

Hans Hereijgers

Top! Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen, heerlijk geluncht en genoten van lekkere wijn. Er werd ook heel attent gereageerd, door de parasols op tijd te openen, toen er regen dreigde te gaan vallen.

wo 12 mei 2021

L.

Super vriendelijk personeel!

do 29 april 2021

Rosalita van den Akker

Heerlijke high wine met lekker eten erbij! top verzorgd en het personeel ook echt heel vriendelijk! super

za 10 oktober 2020