no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Parc Broekhuizen

Parc Broekhuizen

Het restaurant Voltaire (vernoemd naar de Franse filosoof waarvan afbeeldingen van zijn toneelstukken door schilder Laquy op de muurschilderingen in het landhuis terug te vinden zijn) biedt een moderne wereldkeuken. Seizoensproducten en lokale ingrediënten voeren de boventoon zoals bijvoorbeeld koningskrab met kimchee van watermeloen, langoustine en nashipeer en shiso met blauwe druif. Erbij wordt een ruime selectie van complementerende natuurwijnen geschonken, prachtig tentoongesteld in de op maat gemaakte wijnkast.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit

Hajo Prinsen

Prachtige ambiance, verrukkelijk eten en ongelooflijk mooi opgedient . Wij hebben een top avond gehad.

za 19 mei 2018

Michaëla Degenaar

Excellent eten en drinken , prachtige entourage en uitmuntende bediening. Het was een feest !

vr 18 mei 2018

L.

Fantastisch hotel en geweldige keuken. Zeer vriendelijk personeel! Top chef, prachtige locatie.

za 12 mei 2018

A.

Erg fijne kennismaking met Voltaire, laagdrempelig, hartelijke ontvangst, heerlijk eten en prettige bediening met kennis van zaken. Gekozen voor de verrassingen, 6 gangen. Inderdaad werden we super verrast door alle smaaksensaties, gerechtjes als kunstwerken met heerlijke smaken. Persoonlijk te veel voor mij, maar kon het ook niet laten staan. ;) Wij komen hier graag terug.

za 05 mei 2018