account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Parc Broekhuizen

Parc Broekhuizen

Het restaurant Voltaire (vernoemd naar de Franse filosoof waarvan afbeeldingen van zijn toneelstukken door schilder Laquy op de muurschilderingen in het landhuis terug te vinden zijn) biedt een moderne wereldkeuken. Seizoensproducten en lokale ingrediënten voeren de boventoon zoals bijvoorbeeld koningskrab met kimchee van watermeloen, langoustine en nashipeer en shiso met blauwe druif. Erbij wordt een ruime selectie van complementerende natuurwijnen geschonken, prachtig tentoongesteld in de op maat gemaakte wijnkast.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit Huizen

Fantastische ervaring op alle fronten! Wij komen snel terug!

vr 14 september 2018

R.

Prachtige locatie met fantastische gerechten in bijzondere wijn-spijs combinaties. Alleen de amuses zijn al een bezoek waard, laat staan de overige gerechten...

vr 17 augustus 2018

David Parker

Voortreffelijke eten en een enthousiast jonge brigade. Geslaagde wijn/spijs combinaties. Zes gangen menu met bijpassende wijnen is een aanrader.

vr 03 augustus 2018

Collette Peek

Verwachtingen overtroffen! Wat een locatie, wat een interieur en wat een vriendelijke crew! Verfrissend en uniek in alle opzichten. We komen zeker terug.

do 02 augustus 2018