account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Parc Broekhuizen

Parc Broekhuizen

Het restaurant Voltaire (vernoemd naar de Franse filosoof waarvan afbeeldingen van zijn toneelstukken door schilder Laquy op de muurschilderingen in het landhuis terug te vinden zijn) biedt een moderne wereldkeuken. Seizoensproducten en lokale ingrediënten voeren de boventoon zoals bijvoorbeeld koningskrab met kimchee van watermeloen, langoustine en nashipeer en shiso met blauwe druif. Erbij wordt een ruime selectie van complementerende natuurwijnen geschonken, prachtig tentoongesteld in de op maat gemaakte wijnkast.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

geweldige plek, geweldig goed eten en erg leuk en spontaan personeel met kennis van zaken! Wij komen zeker terug!

za 16 februari 2019

B.

Het samenspel van smaken, ondersteund door verrassende presentaties, was bij ieder gerecht subliem. Ook de service was meer dan uitstekend: de juiste aandacht voor en een bijzonder prettige omgang met de gasten.

di 12 februari 2019

E. Putman

Geweldig restaurant op prachtige plek met fantastische service, een van de best bewaarde geheimen van Nederland op dit moment!

do 07 februari 2019

Marsha Dousi

Zaterdag 26 januari mochten wij te gast zijn bij Parc Broekhuizen. Het hele bezoek was een aaneenschakeling van hoogtepunten. De ontvangst, de kamer, de bar, het diner, het ontbijt. Alles is van zeer hoge kwaliteit. De kamer is schoon, het bed is heerlijk en de ambiance zeer aangenaam. Het restaurant oversteeg onze verwachtingen. Iedere gang was voortreffelijk evenals de bijbehorende wijnen. Maar ook van het ontbijt wordt een feestje gemaakt met een lekker buffet in combinatie met een heerlijk à la carte ei gerecht. Wat Parc Broekhuizen echter exceptioneel maakt zijn de mensen die er werken. Allemaal vriendelijk, professioneel, kundig en bovenal zeer gastvrij. Wij willen iedereen bij Parc Broekhuizen dan ook hartelijk bedanken voor een onvergetelijke avond. Wij komen zeker nog een keer terug. Hartelijke groeten, familie Dousi. PS: Graag nog een extra compliment voor de sommelier. Hij vertelde dat hij pas een week werkzaam is bij Voltaire, maar dat was in het geheel niet te merken gezien zijn getoonde kennis en enthousiasme.

za 26 januari 2019