account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Passerelle

Brasserie Passerelle

Brasserie Passerelle is een nieuwe zaak op het pas aangelegde plein tussen de Schelde en de kerk van Wetteren. Zeer gemakkelijk bereikbaar, ideaal om per fiets langs te komen, grote parking onder het restaurant.

Tot gauw!
Steven en Tiffany
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Christine Gielen

Brasserie Passerelle heeft ons hart gestolen. Zelfs met een veel te laat komende vriendin (die zich gelukkig uitgebreid excuseerde :-)) werden we in de watten gelegd. De pulled pork smaakte heerlijk zacht en de compagnie was lyrisch over de vis. En opnieuw wist het dessert als topper uit de hoek te komen. Yep, 2e keer passerelle , bevestiging van de 1e keer !

do 11 april 2019

Thijs Dewilde

Gezellige sfeer met leuke optie om te aperitieven in zeteltjes in plaats van aan tafel

do 11 april 2019

Nick Van Peteghem

Zeer vriendelijke ontvangst Zeer lekker eten Ook voldoende eten Vind alleen de prijs van sommige dingen hoog

za 23 maart 2019

Christine Gielen

Ik kan niet anders dan 10/10 geven. Het plaatje klopt! Prachtig, eenvoudig en toch warm interieur. Eigenaars/personeel doen hun job met de glimlach en de volle goesting. Het eten is om duimen en vingers af te lukken. Tip, dessert boule de berlin met citroensorbet en caramel.... Heeeeeemels. Ons zien ze zeker terug!!!!

za 23 maart 2019