account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Pastoor Gent

Pastoor Gent

Pastoor werd een parel van rust in een groene omgeving vlak aan de stadsrand. Het wordt opengesteld voor groepjes vrienden, familie, buren en voor iedereen die van lekker eten, drinken en massa’s sfeer houdt. Een sacrale knipoog is tijdens een etentje ook nooit veraf…

Er kan in Pastoor voor één gezelschap per avond gereserveerd worden, want het huiselijk karakter is een belangrijke troef. De grootte van de groep mag variëren van 8 tot 12 personen. Er wordt een seizoensgebonden menu aangeboden met heerlijke, aangepaste wijnen. Als u toch verkiest om zelf wijnen mee te brengen, is dit geen probleem en wordt enkel kurkgeld aangerekend.

Edward is tot op de dag van vandaag altijd al ‘meester klei’ geweest in het buitengewoon onderwijs, dus het hoeft niet te verbazen dat een eigen ontworpen en vervaardigd servies in Pastoor gebruikt wordt. Dit maakt het degusteren zoveel persoonlijker.

Edward houdt ervan om samen met vrienden te tafelen en dit het liefst in een sfeervol kader, wat ertoe bijgedragen heeft dat Pastoor er momenteel hip én toch huiselijk gezellig uitziet.
  • € 50 - 100
Stel een vraag