account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Patrick Devos

Restaurant Patrick Devos

Koken is een passie. Elke dag verwerkt Patrick Devos in zijn restaurant verse producten tot heerlijke gerechten en laat hij zijn klanten van deze creaties genieten. De nadruk ligt op een gezonde keuken met veel groenten. Patrick Devos gaat steevast op zoek naar mensen die een kwalitatief hoogstaand product kweken. Gedreven mensen die keihard werken, maar gepassioneerd zijn door wat ze doen. Door dichtbij die producenten te staan, weet hij perfect wanneer welk product op zijn best is. Zo krijgt de klant de smaak voor streekproducten te pakken.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G. uit Sint-Andries (Brugge)

Zeer vriendelijk onthaal, statig maar gezellig interieur en extra veel ruimte tussen de tafels (dubbel Covid19 proof). Gevarieerde en originele hapjes bij het aperitief die grote verwachtingen creëren voor het verdere menu. Die werden ook ruimschoots ingelost in de voorgerechten, het hoofdgerecht en dessert. Stuk voor stuk mooi ogende maar vooral zeer lekkere smaakvolle gerechten. De aangepaste vooral biowijnen uit Spanje en Italië waren een geslaagde match. Koffie en friandisen waren een mooie afsluiter van een zeer geslaagd bezoek. Echte aanrader.

za 17 oktober 2020

Geert Van Hoeymissen

Fantastisch lekkere gerechten. Uitstekende bediening. Prachtige locatie. Werkelijk niets kon beter. Bedankt voor de ervaring en doe zo verder met klanten te verwennen.

do 15 oktober 2020

K. uit boechout

Een perfecte maaltijd in een heel mooi en warm kader. Wij hebben er intens van genoten.

di 13 oktober 2020

Anita Fermon

Beter dan dit restaurant kan het niet worden 😏: verfijnd eten, sublieme wijnen en bediening in stijl en met de glimlach 😊. Jammer dat ook dit soort restaurants voor COVID-19 moet sluiten terwijl hier geen enkel risico op besmetting is! Het is niet eerlijk dat de goede leerlingen mee gestraft worden voor het barslechte gedrag van anderen!!

di 13 oktober 2020