account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Patrick Devos

Restaurant Patrick Devos

Koken is een passie. Elke dag verwerkt Patrick Devos in zijn restaurant verse producten tot heerlijke gerechten en laat hij zijn klanten van deze creaties genieten. De nadruk ligt op een gezonde keuken met veel groenten. Patrick Devos gaat steevast op zoek naar mensen die een kwalitatief hoogstaand product kweken. Gedreven mensen die keihard werken, maar gepassioneerd zijn door wat ze doen. Door dichtbij die producenten te staan, weet hij perfect wanneer welk product op zijn best is. Zo krijgt de klant de smaak voor streekproducten te pakken.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jeroen Verkaik

Wat een beleving! Van begin tot eind in de puntjes geregeld. We hadden gekozen voor een volledig menu en waren zeer onder de indruk.

do 13 juni 2019

Ian Boake

This is a restaurant not to missed when you visit Brugge!

di 11 juni 2019

V.

Cannot recommend highly enough! Simply superb.

za 25 mei 2019

G. uit Assebroek

Alweer een vlekkeloos en mooi opgebouwd 6 gangen Alliance menu. Een feest van hapje tot koffie. Daar we geen zin hadden in een volledig wijnarrangement ('s middags) besloten we op Davine te vertrouwen. We gaven door dat onze favoriete druif de gruner veltliner was , op de hielen gezeten door een chardonnay. Dan heb ik wel iets lekkers voor jullie stelde ze voor, en ze toverde een Italiaanse pinot grigio tevoorschijn. Superlekker en het paste zowaar overal bij. Deed ons wat denken aan een grauburgunder. Topsommelier , maak maar eens een praatje over wijn, hier geen afgehaspeld verhaaltje maar pure hartstocht.

vr 17 mei 2019