account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Patrick Devos

Restaurant Patrick Devos

Koken is een passie. Elke dag verwerkt Patrick Devos in zijn restaurant verse producten tot heerlijke gerechten en laat hij zijn klanten van deze creaties genieten. De nadruk ligt op een gezonde keuken met veel groenten. Patrick Devos gaat steevast op zoek naar mensen die een kwalitatief hoogstaand product kweken. Gedreven mensen die keihard werken, maar gepassioneerd zijn door wat ze doen. Door dichtbij die producenten te staan, weet hij perfect wanneer welk product op zijn best is. Zo krijgt de klant de smaak voor streekproducten te pakken.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jan Teirlinck

Heel lekker gegeten. Vlotte en vriendelijke bediening. Verzorgde presentatie op het bord. Met andere woorden een aanrader. Zeker voor herhaling vatbaar.

vr 16 augustus 2019

Wim Timmers

Top, kreeft en langoustines waren van uitzonderlijk hoog niveau en heb ik eigenlijk nog nooit beter gehad, leeftijd 55 jaar en al decennia bezoeker van top restaurants waaronder 2 en 3 michelin sterren. Ook de wijnkaart is van hoog niveau en met meer dan faire prijzen. Ik denk dat je nergens in de Benelux een Bollinger Grand Année 2000 kunt drinken voor deze prijs. Een bezoek aan Brugge meer dan waard.

za 20 juli 2019

R.

Excellent food and service. Restaurant is small, service is great. I would recommend this to anyone visiting Bruges.

za 20 juli 2019

M.

Thank You for the outstanding service and the great menu. We had a very nice evening.

za 20 juli 2019