accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Restaurant Patrick Devos

Contact

Social media

Koken is een passie. Elke dag verwerkt Patrick Devos in zijn restaurant verse producten tot heerlijke gerechten en laat hij zijn klanten van deze creaties genieten. De nadruk ligt op een gezonde keuken met veel groenten. Patrick Devos gaat steevast op zoek naar mensen die een kwalitatief hoogstaand product kweken. Gedreven mensen die keihard werken, maar gepassioneerd zijn door wat ze doen. Door dichtbij die producenten te staan, weet hij perfect wanneer welk product op zijn best is. Zo krijgt de klant de smaak voor streekproducten te pakken.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
  • Flanders Food Festival
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10Kwaliteit
  • 9.7/10Service
  • 9.3/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Hunter Reid

Patrick Devos restaurant was a wonderful respite along our travels. The staff were attentive, courteous and very pleasant. The environment was wonderful and the beauty only matched by the presentations.

ma 18 juli 2022

S.

Wauwie... Na een kort onderzoek op vakantie voor een gastronomisch restaurant in Brugge kom je al snel op patrick Devos uit. Met een mooie ''afwijkende'' kaart vol ingrediënten die je niet in de doorsnee bistro's eet waren alle gerechten smaakvol en dus ook verrassend. Met een fijne ambiance en uitzonderlijk goede bediening is het goed vertoeven in zowel de binnentuin als in het restaurant. Geen moment spijt gehad van de wijn en spijs combinaties vooraf gekozen en we hadden dus zowel het Alliance menu als het bijpassende wijnarrangement. Presentatie van de gerechten heel mooi en de smaken heerlijk. Ik kom heel graag nog een keer terug.

vr 15 juli 2022

Joe Grieshaber

Recommend making reservations via the Patrick Devos website. Casually elegant dining experience. An ambitious kitchen with dishes paired perfectly with accompanying wine selections.

ma 11 juli 2022

Johan Demuyt

Wat een belevenis. Ontvangst, bediening, sfeer en de exquise lunch maakten van onze middag een waar feest. Een schande dat Michelin dit restaurant niet meer opgenomen heeft in zijn culinaire gids. De 15/20 zijn meer dan terechte punten in Gault&M. Proficiat en dank aan het voltallige team van Patrick Devos!

ma 11 juli 2022