account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Patrick Devos

Restaurant Patrick Devos

Koken is een passie. Elke dag verwerkt Patrick Devos in zijn restaurant verse producten tot heerlijke gerechten en laat hij zijn klanten van deze creaties genieten. De nadruk ligt op een gezonde keuken met veel groenten. Patrick Devos gaat steevast op zoek naar mensen die een kwalitatief hoogstaand product kweken. Gedreven mensen die keihard werken, maar gepassioneerd zijn door wat ze doen. Door dichtbij die producenten te staan, weet hij perfect wanneer welk product op zijn best is. Zo krijgt de klant de smaak voor streekproducten te pakken.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Een mooie avond! Gerechten waren zeer lekker met verrassende toetsen en fijn gepresenteerd. De warme gastvrouw en gepassioneerde sommelier maakten het af. Zeer blij dat we voor Patrick Devos kozen!

za 11 juli 2020

Colin Lustenhouwer

Restaurant Patrick Devos is een absolute aanrader voor ieder die van hoogwaardige culinaire verrassingen en topservice houdt!

ma 06 juli 2020

francine geldof

de zaal is ingericht volgens de richtlijnen voor covid-19, met ruime afstand tussen de tafels, een vaste weg te volgen in het restaurant, mondmaskers voor het personeel, maar desondanks blijft de bediening vriendelijk en voorkomend, met zoals altijd een uitstekend keuken!

za 04 juli 2020

C.

Eén van de restaurants met de beste prijs/sverhouding die ik ken. Bovendien een erg aangename sfeer....

vr 03 juli 2020