accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Paul de Pierre

Contact

Social media

Genieten en ontdekken. Dat hebben wij voor ogen voor onze klanten bij Paul de Pierre.

Dankzij onze beperkte kaart kunnen wij u verse producten garanderen. Door de vele jaren van ervaring en onze aanhoudende leergierigheid houden wij ervan u te verrassen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, originele producten. Betere bereidingswijzen. Mooiere presentaties. Enz.

Gelegen in het schilderachtige landschap van de Vlaamse Ardennen, tussen Oudenaarde en Ronse. Op slechts 10 - 15 minuten rijden van Brakel, Kluisbergen, Zottegem en Avelgem.

Wij werken met een seizoensgebonden kaart. Deze verandert om de 2 maanden.

Paul-Henri heeft een opleiding gevolgd tot Sommelier Conseil. Wijn is al altijd een passie geweest voor de jonge zaakvoerder. Onze uitgebreide wijnkaart telt meer dan 250 referenties. Het bijzondere aan deze wijnkaart is de diversiteit en het dynamisme. De wijnkaart wordt bijna maandelijks aangepast. Paul-Henri is altijd op zoek naar nieuwe toppers, unicums en bijzonderheden. Het belangrijkste bij zijn selectie is de prijs-kwaliteitsverhouding. Daarom krijgt ons restaurant ook al jaar op jaar de “Fair Wine Restaurant Label”.

Inge Allegaert heeft oog voor detail. Als gastvrouw zal ze er alles aan doen om u een aangename, gezellige avond te bezorgen.

Uniek in de streek zijn de prachtige zeevruchtenschotels, de “plateau fruits de mer”.

1 telefoontje de dag ervoor en Paul de Pierre zorgt voor een rijkelijk gevulde zeevruchtenschotel. Een versere plateau fruits de mer kan je niet vinden!

Bij mooi weer wordt er gebruik gemaakt van de terras in de prachtige tuin voor zowel de lunch als het diner. Diner in het pracht en de rust van de Vlaamse Ardennen met zicht op de achtergelegen velden. Prachtig uitzicht tijdens het tafelen.

Het is dan ook zalig om even rond te wandelen in de feerike tuin met zijn diverse thema-tuinen, wijngaard, fruitgaard, moestuinen, enz.
 • WiFi
 • Vergaderzaal
 • Afhalen
 • Terras
 • Gault&Millau
 • Gault&Millau Discovery Cheque
 • Culibel
 • Terrassen
Afhalen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

 • 9.8/10Kwaliteit
 • 9.7/10Service
 • 9.3/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit Ronse

Stuk voor stuk lekkere gerechten en heel goede wijn keuzes. Subliem!

za 25 november 2023

Rob Timmermans

Een evenwichtig en perfect klaargemaakt menu. Moesten wij à la carte gekozen hebben, hadden we er wellicht dezelfde gerechten uitgekozen. Daarbij een selectie aan topwijnen die je elders niet veel zal tegenkomen, en een persoonlijke warme ontvangst van een verdiende eerste Maitre d'Hôtel en een professionele equipe. Nog nooit ontgoocheld bij Paul de Pierre !

za 18 november 2023

Jens Bothuyne

Zeer goeie ervaring! Wij komen zeker terug! Het personeel was zeer vriendelijk! Lekkere wijnen!

za 18 november 2023

Anja Gosseye

Super lekker, ne echte aanrader!!!

za 18 november 2023