accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Paul de Pierre

Contact

Social media

Genieten en ontdekken. Dat hebben wij voor ogen voor onze klanten bij Paul de Pierre.

Dankzij onze beperkte kaart kunnen wij u verse producten garanderen. Door de vele jaren van ervaring en onze aanhoudende leergierigheid houden wij ervan u te verrassen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, originele producten. Betere bereidingswijzen. Mooiere presentaties. Enz.

Gelegen in het schilderachtige landschap van de Vlaamse Ardennen, tussen Oudenaarde en Ronse. Op slechts 10 - 15 minuten rijden van Brakel, Kluisbergen, Zottegem en Avelgem.

Wij werken met een seizoensgebonden kaart. Deze verandert om de 2 maanden.

Paul-Henri heeft een opleiding gevolgd tot Sommelier Conseil. Wijn is al altijd een passie geweest voor de jonge zaakvoerder. Onze uitgebreide wijnkaart telt meer dan 250 referenties. Het bijzondere aan deze wijnkaart is de diversiteit en het dynamisme. De wijnkaart wordt bijna maandelijks aangepast. Paul-Henri is altijd op zoek naar nieuwe toppers, unicums en bijzonderheden. Het belangrijkste bij zijn selectie is de prijs-kwaliteitsverhouding. Daarom krijgt ons restaurant ook al jaar op jaar de “Fair Wine Restaurant Label”.

Inge Allegaert heeft oog voor detail. Als gastvrouw zal ze er alles aan doen om u een aangename, gezellige avond te bezorgen.

Uniek in de streek zijn de prachtige zeevruchtenschotels, de “plateau fruits de mer”.

1 telefoontje de dag ervoor en Paul de Pierre zorgt voor een rijkelijk gevulde zeevruchtenschotel. Een versere plateau fruits de mer kan je niet vinden!

Bij mooi weer wordt er gebruik gemaakt van de terras in de prachtige tuin voor zowel de lunch als het diner. Diner in het pracht en de rust van de Vlaamse Ardennen met zicht op de achtergelegen velden. Prachtig uitzicht tijdens het tafelen.

Het is dan ook zalig om even rond te wandelen in de feerike tuin met zijn diverse thema-tuinen, wijngaard, fruitgaard, moestuinen, enz.
 • WiFi
 • Vergaderzaal
 • Afhalen
 • Terras
 • Gault&Millau
 • Gault&Millau Discovery Cheque
 • Culibel
 • Terrassen
Afhalen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

 • 9.7/10Kwaliteit
 • 9.8/10Service
 • 9.2/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Lieven Van der Stuyft

Dit mag

zo 28 mei 2023

Mark Van der Borght

Proficiat team Paul de Pierre, Het was terug een zeer geslaagd menu met nieuwe smaaksensaties. Altijd blij om terug te komen bij jullie. Mark & Martine

zo 28 mei 2023

Jonathan Brackenier

Ieder bezoek aan Paul de Pierre is een ware, culinaire belevenis. Hoewel het menu ons op het eerste zicht minder beviel dan vorige keren, wisten we dat we toch moesten springen. En gesprongen hebben we, van geluk. Meer dan ooit werden we verrast door de heerlijke smaken van de gerechten én de bijhorende wijnen. De professionele uitleg en uiterste vriendelijke bediening maakten de ervaring opnieuw compleet. We komen zeker snel terug.

vr 19 mei 2023

Marc Borreman

7i

vr 19 mei 2023