account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Paviljoen De Oude Tol

Paviljoen De Oude Tol

Heerlijk genieten in de Hoeksche Waard
Paviljoen De Oude Tol is het restaurant in Oud-Beijerland waar je heerlijk kunt genieten met familie, vrienden en collega’s. Gezellig lunchen, dineren, eindeloos babbelen tijdens een High Tea of borrelen, het is altijd genieten op De Oude Tol!

Tevens is Paviljoen De Oude Tol een geweldige locatie voor het vieren van uw feest met familie, vrienden en collega’s. Uitstekend bereikbaar, ruime parkeermogelijkheden en volledig rolstoeltoegankelijk.
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

José Boet van Dien

Sfeervol goed restaurant! Mooi winterterras! Prachtig opgemaakte borden, met kwalitatief goed eten. Aanrader!

za 16 november 2019

Ina Bons

Gezellig, gastvrij en heerlijk eten.

zo 10 november 2019

J.

We komen al jaren graag bij De Oude Tol. Het is gezellig, het eten is heerlijk. De dessertkaart met keus uit allerlei te combineren lekkers vinden we een geweldige vondst. Bovendien ligt het paviljoen op een prachtige plek aan het Spui.

do 31 oktober 2019

Marianne Oostrum

Wij hadden de Hapas en Tapas plank omdat mijn moeder geen vis lusten kregen wij die ook niet . Maar daar was niets anders voor in de plaats gekomen. Wel extra ham etc. Hadden liever gezien b.v. stukje kaas of een bitterballetje. Maar we hebben voortreffelijk gegeten.

zo 20 oktober 2019