accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Paviljoen Overdiep

Contact

GENIETEN AAN HET WATER IN HISTORISCH APPINGEDAM! Paviljoen Overdiep is gelegen op een unieke locatie in het centrum van de middeleeuwse handelsstad Appingedam (sinds 1327). Bekend van haar hangende keukens, de oude pakhuizen, de mooie bruggetjes en diverse vaarverbindingen. U kunt hier samen met uw familie, vrienden of collega’s genieten van een lunch, diner, (netwerk)borrel of van een voor u op maat samengesteld arrangement. Ons Paviljoen biedt plaats aan 70 personen in ons restaurant, 25 personen in de serre en daarnaast hebben wij nog plaats voor 100 personen op ons prachtige terras aan het water. Met schitterend uitzicht op al deze historische gebouwen is dit misschien wel de mooiste plek van Appingedam!
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.9/10Kwaliteit
  • 9.1/10Service
  • 8.7/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Reinder Vries

Goed eten en goede service

di 22 november 2022

M.

Het is altijd heel fijn om bij jullie te komen eten! Het personeel gastvrij en behulpzaam (ik heb een notenallergie) en heel erg vriendelijk. De gerechten super lekker! Wij komen altijd weer graag terug.

za 12 november 2022

Brenda Boekee

Heerlijk gegeten en een fijne sfeer!

wo 09 november 2022

F.

Kom hier regelmatig met moeders. Goed toegankelijk voor haar rolstoel is een grote plus. Uiteraard ook de plek aan het water is uitnodigend. Het eten en de bediening is altijd helemaal OK.

do 03 november 2022