Resengo - Reserveer bij Paviljoen van de Dame in Paterswolde friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Paviljoen van de Dame

Paviljoen van de Dame

Het restaurant vormt het bruisende hart van De Dame, met zicht op haar Chef en zijn equipe. U kunt er à la carte lunchen of dineren van een zeer diverse menukaart. Van een mooie saté van de haas of een entrecote tot oesters of verschillende bereidingen van verse kreeft. Toch liever een uitstapje naar Azië? Kies dan voor haar uitgebreide sushikaart. Voor gezelschappen van 16 personen en meer is er een speciaal keuzemenu samengesteld.

Ook haar wijnkaart biedt een verscheidenheid aan keuze. Met zorg is een mooie selectie wit, rood, rosé, maar ook non-alcoholische wijn samengesteld die u per glas kunt bestellen. Dat geldt ook voor een mooie selectie cava’s, champagnes en ook non-alcoholische bubbels. Daarnaast is er een uitgebreide kaart met wijnen die u per fles kunt bestellen. Uiteraard kan het team van De Dame u adviseren bij uw wijnkeuze zodat wijn en spijs optimaal op elkaar aansluiten.
  • Aziatisch
  • Frans/Belgisch
  • Sushi
  • Vleesrestaurant
  • Visrestaurant
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit

J. uit Groningen

Lobster Monday is great! Oesters vooraf, mooie Chablis erbij, gave lobster thermidor èn een meer dan gastvrije Dame! Top....

Zo 04 februari 2018

J.

De service was goed. Op een natuurlijke en spontane manier was er gepaste aandacht. En alles mooi op tijd.

Ma 22 januari 2018

Mark Hoving

Hele mooie entourage en gastvrij onthaal!

Za 20 januari 2018

Marta Moniakowska

Gister avond heerlijk gegeten bij De Dame! Wij hebben al meerdere keren daar gegeten en de bediening is elke keer wisselend. Gister avond was alles perfect! De bediening was heel vriendelijk en vroeg vaak of alles naar de wens was. Her eten is altijd uitstekend. Ga zo door Dame! Wij komen zeker terug!

Vr 12 januari 2018