account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Pazzo

Restaurant Pazzo

Een grenzeloos wijnrestaurant als Pazzo hoort bij een metropool als Antwerpen. Het ligt symbolisch genoeg aan de rand van het centrum en aan het begin van de haven, dat venster op de wereld.
Heel toepasselijk is Pazzo is gehuisvest in een historisch pakhuis waarin ooit ook een wijnhandel gevestigd was. Compleet met een sfeervolle kelder voor speciale evenementen en proeverijen.
Het restaurant is modern ingericht, strak en zonder opsmuk, maar wel warm en vol ambiance. Iedereen voelt zich hier uit én thuis, ongeacht of je van ’t Stad zelf bent of van buiten komt.
Wie nooit een bezoek aan Pazzo heeft gebracht, die kent het ware Antwerpen niet. Brussel mag de hoofdstad van Europa zijn, de Sinjorenstad is het algemeen erkende Centrum van het Heelal. Wereldberoemd om Rubens, de kathedraal, het centraal station, diamanten, mode en Beerschot. Een stad van echte internationale allure. Je kunt in Pazzo dan ook probleemloos met diverse talen terecht: Antwerps, Vlaams, Hollands, Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Portugees…
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ilse Vandecaveye

Zeer goede kwaliteit, heerlijk eten en smaakvolle bediening ! Een aanrader voor wie van kwaliteit en heerlijke smaken houdt !

ma 18 maart 2019

M. uit Bloemendaal

Wij hebben genoten van elke hap, elke slok en de enorme gastvrijheid.

vr 15 maart 2019

Kristel Van Driessche

Wij waren hier met een gezelschap van kantoor, en alles was perfect! Heel lekker eten en zeer attente service! We hadden vooraf gemeld dat onze tijd beperkt was en daar werd heel goed rekening mee gehouden! Doe zo voort. Pazzo!

do 14 maart 2019

S.

Al 20 jaar top, en nog steeds een van mijn favoriete plekjes. Hier wordt nog altijd met evenveel goesting en creativiteit gekocht als van dag 1...

di 12 maart 2019