no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Restaurant Pazzo

Restaurant Pazzo

Een grenzeloos wijnrestaurant als Pazzo hoort bij een metropool als Antwerpen. Het ligt symbolisch genoeg aan de rand van het centrum en aan het begin van de haven, dat venster op de wereld.
Heel toepasselijk is Pazzo is gehuisvest in een historisch pakhuis waarin ooit ook een wijnhandel gevestigd was. Compleet met een sfeervolle kelder voor speciale evenementen en proeverijen.
Het restaurant is modern ingericht, strak en zonder opsmuk, maar wel warm en vol ambiance. Iedereen voelt zich hier uit én thuis, ongeacht of je van ’t Stad zelf bent of van buiten komt.
Wie nooit een bezoek aan Pazzo heeft gebracht, die kent het ware Antwerpen niet. Brussel mag de hoofdstad van Europa zijn, de Sinjorenstad is het algemeen erkende Centrum van het Heelal. Wereldberoemd om Rubens, de kathedraal, het centraal station, diamanten, mode en Beerschot. Een stad van echte internationale allure. Je kunt in Pazzo dan ook probleemloos met diverse talen terecht: Antwerps, Vlaams, Hollands, Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Portugees…
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit

C. uit bredene

Top adresje! Culinair team interieur! Wijnbar een must!

wo 16 mei 2018

Klaartje Van Campen

Toppertje in Antwerpen. Lekkere gerechten, aangepast aan het seizoen (asperges! Mhm), een lekker wijntje erbij en vriendelijke bediening. Ideaal om het weekend te beginnen!

vr 06 april 2018

Katrien Van gastel

De nieuwe kaart is super. De asperges met sint- Jacob vruchten waren verrukkelijk. De combinaties in het nagerecht van de gegrilde ananas waren zeer verrassend. zeker een aanrader. en de service is zoals altijd uitstekend.

do 05 april 2018

Mian Oomen

Heel lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. Komen terug als we weer gaan shoppen in Antwerpen.

do 29 maart 2018