account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Pazzo

Restaurant Pazzo

Een grenzeloos wijnrestaurant als Pazzo hoort bij een metropool als Antwerpen. Het ligt symbolisch genoeg aan de rand van het centrum en aan het begin van de haven, dat venster op de wereld.
Heel toepasselijk is Pazzo is gehuisvest in een historisch pakhuis waarin ooit ook een wijnhandel gevestigd was. Compleet met een sfeervolle kelder voor speciale evenementen en proeverijen.
Het restaurant is modern ingericht, strak en zonder opsmuk, maar wel warm en vol ambiance. Iedereen voelt zich hier uit én thuis, ongeacht of je van ’t Stad zelf bent of van buiten komt.
Wie nooit een bezoek aan Pazzo heeft gebracht, die kent het ware Antwerpen niet. Brussel mag de hoofdstad van Europa zijn, de Sinjorenstad is het algemeen erkende Centrum van het Heelal. Wereldberoemd om Rubens, de kathedraal, het centraal station, diamanten, mode en Beerschot. Een stad van echte internationale allure. Je kunt in Pazzo dan ook probleemloos met diverse talen terecht: Antwerps, Vlaams, Hollands, Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Portugees…
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit

hilde broeders

ruime keuze. Vlotte, vriendelijke bediening. Klasse, zonder nutteloze opsmuk en details.

di 17 juli 2018

P. uit Kortrijk

Super lekkere eten. Zeer lekkere zwezeriken met beste risotto ooit.

do 12 juli 2018

Pierre Cassiers

zeer lekker en leuk restaurant. goede en vriendelijke bediening.

ma 25 juni 2018

dirk de bondt

Het is hier uitstekend prijs kwaliteit. Steeds verse producten en vriendelijke bediening. Een aanrader voor iedereen

ma 25 juni 2018