account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Pazzo

Restaurant Pazzo

Een grenzeloos wijnrestaurant als Pazzo hoort bij een metropool als Antwerpen. Het ligt symbolisch genoeg aan de rand van het centrum en aan het begin van de haven, dat venster op de wereld.
Heel toepasselijk is Pazzo is gehuisvest in een historisch pakhuis waarin ooit ook een wijnhandel gevestigd was. Compleet met een sfeervolle kelder voor speciale evenementen en proeverijen.
Het restaurant is modern ingericht, strak en zonder opsmuk, maar wel warm en vol ambiance. Iedereen voelt zich hier uit én thuis, ongeacht of je van ’t Stad zelf bent of van buiten komt.
Wie nooit een bezoek aan Pazzo heeft gebracht, die kent het ware Antwerpen niet. Brussel mag de hoofdstad van Europa zijn, de Sinjorenstad is het algemeen erkende Centrum van het Heelal. Wereldberoemd om Rubens, de kathedraal, het centraal station, diamanten, mode en Beerschot. Een stad van echte internationale allure. Je kunt in Pazzo dan ook probleemloos met diverse talen terecht: Antwerps, Vlaams, Hollands, Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Portugees…
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Annemie Van Riel

Fantastische plek om te komen waar je hartelijk ontvangen wordt elke keer opnieuw en de chef zichzelf blijft overtreffen!

wo 07 november 2018

Mikkel Noordhuis

Heerlijk gegeten aan de bar. Deze zitplaats verhoogde ook de beleving van de service. Zeer goede portie bij zowel het voor- als hoofdgerecht.

vr 26 oktober 2018

Julie Storms

Verjaardag gevierd. Restaurant was volgeboekt entoch verliep de service vloten vriendelijk!! Top keuken en die inkt carpaccio!!!! Geweldig bravo aan deze topchef!!!

ma 15 oktober 2018

Dirk Cupido

Vriendelijke mensen die een goede service geven en een uitstekende maaltijd serveren.

di 09 oktober 2018