account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Père et Mère

Père et Mère

Het eethuis is gelegen naast de feestzalen, de bakkerij en de traiteurzaak van de zonen van het koppel. "We misten de mensen en het koken en kijken echt uit naar de opening van ons eethuis", laten Frans en Ria weten.

"Dit pand deed decennia geleden dienst als drukkerij, later als optiekzaak en uiteindelijk als woonhuis. In ons restaurant kunnen we 45 mensen ontvangen. In de keuken werk ik met twee mensen en in de zaal krijgt Ria ook hulp van een duo. We brengen een klassieke keuken, op een verfijnde en moderne manier gebracht. Bij Tim en Eline zijn de feestzalen in goede handen, bakker Bert zal de broodjes en patisserie leveren en Stijn de gerookte zalm. Ook van onze twee dochters krijgen we de nodige steun."

Père et Mère is vanaf 30 juni elke donderdag, vrijdag , zondag en woensdag open van 12 tot 17.30 uur en zaterdag van 14 tot 21 uur.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R. uit Oostende

We werden heel gastvrij ontvangen. De lunch staat op een zeldzaam hoog niveau. Als de chef tarbot als lunch durft geven, heb je al iets hogere verwachtingen. Ze werden allemaal ingelost. Top!

wo 05 december 2018

D.

Het was super lekker, we komen volgende week terug

za 24 november 2018

Christiane De Roo

We zijn al meerdere keren geweest en iedere keer hebben we heel lekker gegeten , het was genieten. Je hoeft niet het menu te nemen, een hoodschotel alleen is ook al met veel zorg en detail voor het oog opgediend. Super restaurant!

do 22 november 2018

Lode Rossey

Top ! Maar dat is geen nieuws Frans, Ria & hun team leveren al meer dan 30 jaar topkwaliteit !

zo 18 november 2018