account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Père et Mère

Père et Mère

Het eethuis is gelegen naast de feestzalen, de bakkerij en de traiteurzaak van de zonen van het koppel. "We misten de mensen en het koken en kijken echt uit naar de opening van ons eethuis", laten Frans en Ria weten.

"Dit pand deed decennia geleden dienst als drukkerij, later als optiekzaak en uiteindelijk als woonhuis. In ons restaurant kunnen we 45 mensen ontvangen. In de keuken werk ik met twee mensen en in de zaal krijgt Ria ook hulp van een duo. We brengen een klassieke keuken, op een verfijnde en moderne manier gebracht. Bij Tim en Eline zijn de feestzalen in goede handen, bakker Bert zal de broodjes en patisserie leveren en Stijn de gerookte zalm. Ook van onze twee dochters krijgen we de nodige steun."

Père et Mère is vanaf 30 juni elke donderdag, vrijdag , zondag en woensdag open van 12 tot 17.30 uur en zaterdag van 14 tot 21 uur.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G.

Wij kennen Pére&Mére reeds verscheidene jaren. Super lekkere schotels. Vriendelijke uitbaters en vriendelijk personeel. Daarom keren wij regelmatig terug naar Diksmuide. Daar lunchen is werkelijk een genot.

zo 14 oktober 2018

Alexander Peeters

Zeer goed

vr 12 oktober 2018

Vergote Ilse

Vriendelijke ontvangst, correcte bediening. Lekker eten, top! Een aanrader in Diksmuide!

zo 07 oktober 2018

N.

Mooie zaak vriendelijk onthaal vakkennis ten top enorm geduld met de klanten en super inzicht betreffende bediening kortom een voorbeeld!

za 29 september 2018