account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Permanent Perfection Instituut

Permanent Perfection Instituut

Fernando Nascimento, Artist in permanente make-up in verschillende vakgebieden. Geschoold en continu in bijscholing bij Ecuri Opleidingscenter en Instituut gevestigd te Rotterdam.

Een altijddurende schoonheid is waar iedereen naar streeft. Permanente Make-up is een ambacht die in verschillende vakgebieden deze esthetiek kan bijstaan. Vanzelfsprekend is het gelaat het meest belangrijke deel van ons lichaam.

Het gelaat is het voornaamste onderdeel van het menselijk lichaam waaraan men elkaar als individu kan herkennen. Daarnaast kan men gevoelens bij anderen aflezen aan bepaalde gelaatsuitdrukkingen. Iemands gelaatsuitdrukking vormt vaak een belangrijke indicatie van zijn geestesgesteldheid en gemoedstoestand.

Permanente make-up is een ideale partner voor esthetiek verfraaien van het gelaat met onder andere de wenkbrauwen, ogen en lippen.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

Mario Oelbrandt

Fernando is niet alleen een top-specialist, hij ziet ook door de problemen bij mensen, hij stelt je direct op je gemak en geeft je een eerlijke conclusie! Iemand met het hart op de juiste plaats!

za 16 juni 2018

Marie Josee Sempels

Ik ben heel tevreden , de uitleg was ook heel duidelijk , .Vriendelijk en betrouwbaar . Ik ben nog in behandeling naar tot nu heel tevreden !!

do 26 april 2018

M. uit Meise (Wolvertem)

Ik heb heel erg professionele uitleg gekregen wat de mogelijkheden zijn, het aantal sessies die nodig zullen zijn, op welke manier er zal gewerkt worden. Zeer vriendelijk en absoluut niet opdringerig.

za 21 april 2018

V. uit Wommelgem

Heel duidelijk uitleg over wat komen ging. Vriendelijke, beleefde en attentvolle man

vr 16 maart 2018