Resengo - Reserveer bij Permanent Perfection Instituut in Brussel friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Permanent Perfection Instituut

Permanent Perfection Instituut

Fernando Nascimento, Artist in permanente make-up in verschillende vakgebieden. Geschoold en continu in bijscholing bij Ecuri Opleidingscenter en Instituut gevestigd te Rotterdam.

Een altijddurende schoonheid is waar iedereen naar streeft. Permanente Make-up is een ambacht die in verschillende vakgebieden deze esthetiek kan bijstaan. Vanzelfsprekend is het gelaat het meest belangrijke deel van ons lichaam.

Het gelaat is het voornaamste onderdeel van het menselijk lichaam waaraan men elkaar als individu kan herkennen. Daarnaast kan men gevoelens bij anderen aflezen aan bepaalde gelaatsuitdrukkingen. Iemands gelaatsuitdrukking vormt vaak een belangrijke indicatie van zijn geestesgesteldheid en gemoedstoestand.

Permanente make-up is een ideale partner voor esthetiek verfraaien van het gelaat met onder andere de wenkbrauwen, ogen en lippen.
Stel een vraag

9.6

Gebaseerd op 88 Beoordelingen
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.6/10   Prijs/kwaliteit