account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Pesca Amsterdam

Pesca Amsterdam

Theatre of fish
Het openen van een uniek visconcept, waar kwalitatief geweldige vis in een theater beleving tegen ongekende prijzen wordt aangeboden. Een warme, gezellige atmosfeer waarbij de gast participeert in het concept en de bereide vis zelf ophaalt bij de open keuken. Men kiest de verse vis bij de marktplaats waar alle vis uitgestald ligt en het tegen dynamische, betaalbare prijzen aangeboden wordt. Bij de bar bestelt men heerlijke bijgerechten en het bijhorende lokale bier of een scherp geprijsde fles wijn, voor de ultieme smaaksensatie.
Uniek in zijn soort, een nieuwe beleving, vis terug naar de basis en voor iedereen toegankelijk. Dat is de missie van Pesca en begin maart te zien in Amsterdam!
Great Fish. Guests Love. Pesca, Theatre of fish.
  • Visrestaurant
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit

A.

Was echt een heel leuke ervaring om te eten. Zou het iedereen aanraden. Leuk personeel, open en vriendelijk en heerlijk eten. Het concept werkt aanstekelijk!

vr 10 augustus 2018

S.

Top!

wo 08 augustus 2018

G.

Such an extraordinary experience! I will definitely come back. Quality in the food and in the amazing people who serve at the restaurant.

ma 30 juli 2018

Carla Corver

Heerlijk eten, zeer vriendelijk personeel.

wo 25 juli 2018