no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Pesca Amsterdam

Pesca Amsterdam

Theatre of fish
Het openen van een uniek visconcept, waar kwalitatief geweldige vis in een theater beleving tegen ongekende prijzen wordt aangeboden. Een warme, gezellige atmosfeer waarbij de gast participeert in het concept en de bereide vis zelf ophaalt bij de open keuken. Men kiest de verse vis bij de marktplaats waar alle vis uitgestald ligt en het tegen dynamische, betaalbare prijzen aangeboden wordt. Bij de bar bestelt men heerlijke bijgerechten en het bijhorende lokale bier of een scherp geprijsde fles wijn, voor de ultieme smaaksensatie.
Uniek in zijn soort, een nieuwe beleving, vis terug naar de basis en voor iedereen toegankelijk. Dat is de missie van Pesca en begin maart te zien in Amsterdam!
Great Fish. Guests Love. Pesca, Theatre of fish.
  • Visrestaurant
Stel een vraag
Beoordelingen

8.1

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 7.3/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit

Charley Bessels

Hele leuk verjaardag gevierd bij Pesca! Heerlijk gegeten en een super sfeer.

za 02 juni 2018

Wim Huijbrechts

We waren met 6 volwassenen. Kregen prima voorlichting over de beschikbare vis, resp. zeevruchten en hoe die bereid kon worden. Elke vraag/bestelling van de tafel werd snel en adequaat beantwoord/geleverd. Zeer vriendelijk personeel. Er werd soepel gereageerd op onze wensen.

za 26 mei 2018

Milena Woods

tweede keer in Pesca geweest. Uitstekend! I will go again for sure!

za 26 mei 2018

T.

Ik kom superlatieven te kort!!

za 12 mei 2018