account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Pesto

Pesto

PESTO
Een vleugje Italië in je eigen stadsie

Bij Pesto geloven we in de kracht van eenvoud. Fantastisch koken zonder kunstmatige trucs en hulpmiddelen. Met goede, eerlijke ingrediënten en veel verse groenten en kruiden tovert onze chef een feest van smaken op je bord. Een vleugje Italië, een flinke dosis ambacht en vooral veel liefde; dat proef je.
We werken zoveel mogelijk met biologische en lokale leveranciers die een bijdrage leveren aan de duurzaamheid van ons restaurant. Door bewust in te kopen en alles vers te bereiden kunnen we verspilling beperken en op specifieke wensen inspringen.
We willen je graag op elk moment van de dag een plek bieden om even tot rust te komen met een lekkere koffie of een goed glas wijn. Natuurlijk bieden we vanaf 9 uur 's morgens ook een vers ontbijt bij de ochtendkrant. De lunchgerechte van de menukaart serveren we vanaf 12 uur en vanaf 6 maart zijn we ook in de avond open. Dan kun je elke dag tussen half vijf en half zeven genieten van onze aperitivo: happy hour op zijn Italiaans met huisgemaakte hapjes voor slechts 5 euro per persoon. Vanaf vijf uur serveren we vervolgens ons diner en kun je terecht voor een heerlijke pasta, maar ook voor een uitgebreid vier gangen diner. Misschien wil je dan de avond wel afsluiten met een zachte grappa in de bank die uitkijkt over de haven?
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Loes Vink

Originele en lekkere gerechten. Gezellige atmosfeer, zowel op het terras als binnen. Leuke, klantgerichte bediening.

wo 02 september 2020

B. uit Soest

Heerlijk gegeten, lekkere wijnen en goede porties ook voor de vegetarische keuze;s.

za 22 augustus 2020

Felix Duterloo

Heerlijk eten van een verrassende, overzichtelijke kaart..

vr 21 augustus 2020

M. uit Utrecht

Lekker eten en ontzettend vriendelijke bediening. Heerlijk plekje ook

di 04 augustus 2020