account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Herberg Sint Petrus

Herberg Sint Petrus

Herberg Sint Petrus (restaurant)
Direct naast de kerk aan de Vrijthof vind je Herberg Sint Petrus. Of je nu komt borrelen, lunchen of dineren; een enthousiast team staat klaar om je op een gastvrije, Brabantse wijze te ontvangen. Geniet in de zomermaanden op het terras, of in de herfst- en wintermaanden binnen bij de open haart. Kortom, en plek waar je je altijd thuis zult voelen. Overnachten bij Herberg Sint Petrus? Dat kan in één van de 7 knusse hotelkamers.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Henk Louwers

Het eten was uitstekend. Prima service. Een aanrader dit restaurant. Als de lock down wordt opgeheven ga ik zeker nog een keer terug.

wo 14 oktober 2020

K.

Zoals altijd een fijne sfeer, wat dat betreft merk je niet dat er coronamaatregelen genomen zijn. (Die zijn er zeker wel!!) De gerechten zagen er prachtig uit en smaakten heerlijk.

wo 30 september 2020

Robin Schmid

Fantastisch restaurant met lekker eten!

za 05 september 2020

Natascha de Vos

Hele nette en correcte bediening. Met oog voor detail en zeer respectvol. Zeer prettige en heerlijke ervaring. We komen hier heel graag terug

vr 28 augustus 2020