account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Phare de Vie

Phare de Vie

Midden in de drukte van het leven kun je bij Phare de Vie tot rust komen tijdens een lekkere lunch of op vrijdagavond genieten van een gezellige avond bij kaarslicht.

Phare de Vie is de plek waar je geniet van authentieke kwaliteit en gezelligheid.

Wist je dat je bij Phare de Vie bijna altijd gratis kunt parkeren?
In de 18 Oktoberstraat (dit is tussen de Torhoutsesteenweg en de Magdalenastraat). Niet vergeten om je parkeerkaart te leggen.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

arne decramer

Het oprechte enthousiasme in deze zaak werkt zo aanstekelijk! Ideaal om het weekend te beginnen of de week af te sluiten. In familieverband met de kinderen!! Word je altijd blij van! Wij komen altijd terug!

vr 22 november 2019

L. uit Oostkamp

Gezellig zitten , heel lekker eten. Spontane bediening.

ma 04 maart 2019

D. uit Eeklo

Heel vriendelijke medewerkers. De zaakvoerster ook, maar misschien wat iets 'teveel' voor de vooruit en snelheid tijdens het bestellen. Gevolg is dat het 'opdringerig' overkomt, wat wellicht niet de bedoeling is van de dame.

vr 01 maart 2019

J.

Kaart is beperkt en toch slaagt men er voor de 2de maal in niet alles in huis te hebben. Tot 2x toe was de gekozen wijn niet beschikbaar. Men vraagt niet hoe het vlees moet gebakken worden. Het interieur is mooi en gezellig. Misschien mag er iets meer licht zijn.

vr 01 maart 2019